Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

10 ΙΟΥΝΗ 1944: Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ.!!



Η σφαγή της ιστορικής μνήμης και αλήθειας των συνολικών χρεών της Γερμανίας προς την Ελλάδα και τους Έλληνες!!!!!  Προς την Ελλάδα για τις καταστροφές στα μέσα, τη δημόσια περιουσία, τις υποδομές της, την αρπαγή των πολιτισμικών θησαυρών της, καθώς και το Κατοχικό "Δάνειο" προς το Βερολίνο, αλλά και οι αποζημιώσεις προς τους Έλληνες - θύματα των Σφαγών και Ολοκαυτωμάτων, για τις ζωὲς και τις ιδιωτικές περιουσίες τους! Συνολικὰ μαζί με τους τόκους, η Γερμανία μας οφείλει 1 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ.!!!!!!! 




Είναι η ώρα, η Γερμανία να δώσει επιτέλους στην πατρίδα μας , τις οφειλές της. ! Είναι η ώρα της Μνήμης και της Ιστορίας!


Οι νεκροί του Δίστομου έφτασαν τους 228, εκ των οποίων οι 117 γυναίκες καὶ 111 άντρες, ανάμεσά τους 53 παιδιὰ κάτω των 16 χρόνων. 
Η συνολική οφειλή της  Γερμανίας προς την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι τουλάχιστον τριπλάσια από εκείνη που οφείλει συνολικά η Ελλάδα σε Γερμανία καὶ Τρόικα.


ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ! 
 Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ 1 ΤΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Υ.Γ . Ο "Ευπαλίνος" θα μπορούσε πολλά να συμπληρώσει ακόμα στις προτάσεις του αγωνιστή Μανόλη Γλέζου στο πιο πάνω βίντεο. Σε εκείνο  που βέβαια διαφωνεί εντελώς και κατηγορηματικά είναι στο δεύτερο ζήτημα που βάζει, και που έχει να κάνει με την αναστολή 10 ετών, των αναγκαστικών στρατιωτικών εξοπλισμών της χώρας μας. Οι λόγοι θεωρούνται προφανείς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: