Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Αιτήσεις για 500 θέσεις κοινωφελούς εργασίας σε Σάμο - Ικαρία


Ιδιαίτερα αυξημένο καταγράφηκε το ενδιαφέρον για την απασχόληση πεντάμηνης διάρκειας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας στην περιφερειακή ενότητα Σάμου. Ο αριθμός των υποβληθεισών αιτήσεων των ενδιαφερομένων ανήλθε σε 1.178, για την κάλυψη μόλις 500 θέσεων απασχόλησης, σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους Κορσεών.


Σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία, εντός δέκα ημερών από την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων καλούνται οι επιλεγέντες ωφελούμενοι να αποδεχτούν εγγράφως τη θέση απασχόλησης. Στις περιπτώσεις μη εμφάνισης του υποψηφίου ενημερώνεται ο δυνητικά ωφελούμενος, ότι εάν δεν προσέλθει εντός πέντε ημερολογιακών ημερών θα προχωρήσει η διαδικασία διαγραφής και αντικατάστασή του. Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας εκδίδεται ο οριστικός πίνακας προσληπτέων και υπογράφονται οι συμβάσεις εργασίας.


Στο πλαίσιο της ομαλής διαδικασίας πρόσληψης και ενημέρωσης των δυνητικά ωφελουμένων του προγράμματος οι συμπράττοντες φορείς προσκαλούν όσους αναγράφονται στον πίνακα των προσληφθέντων σε ενημερωτικές συναντήσεις, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με την εργασία που θα κληθούν να υλοποιήσουν, τους όρους απασχόλησης, τη μισθοδοσία, κ.ά., σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα: στο Βαθύ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Βαθέος την Κυριακή στις 10 Ιουνίου 2012, 8 το βράδυ και στον 'Αγιο Κήρυκο στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού δημαρχείου την Πέμπτη στις 2:30 το μεσημέρι.


Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων, οι απορριπτέοι, καθώς και ο κατάλογος των δυνητικά ωφελούμενων (προσληπτέοι) έχουν αναρτηθεί στα γραφεία του Αρχιπελάγους, στην ιστοσελίδα του Αρχιπελάγους (http://koinofelisapasxolisi.wordpress.com), στους πίνακες ανακοινώσεων των συμπραττόντων φορέων (περιφερειακή ενότητα Σάμου και δήμοι Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων Κορσεών), στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου Σάμου, στα γραφεία του ΟΑΕΔ και των ΚΕΠ στη Σάμο και την Ικαρία και στην ιστοσελίδα του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr).
pamesamo

Δεν υπάρχουν σχόλια: