Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Η συγκλονιστική ομιλία του Πούτιν!

Στο βίντεο βλέπουμε τον Πρόεδρο της Ρωσίας Πούτιν να μιλά σε ένα πλήθος 110.000 Ρώσων στην Μόσχα. Ο Πούτιν απευθυνόμενος στον Ρωσικό λαό μιλάει για τις δυνάμεις που προσπαθούν να υπονομεύσουν την Ρωσία και να χάσει την Ανεξαρτησία της.


Μας λείπουν στην Ελλάδα μας, τέτοιοι ηγέτες πατριώτες. Η διαλεκτική βέβαια λέει, όπως και στη ζωή συμβαίνει συχνά, το κάθε καινό που δημιουργείται , καλύπτεται νομοτελειακά και γρήγορα. Ας μη περιμένουμε εμείς το φωτισμένο ηγέτη. Ας γίνουμε όλοι μας μικροί ηγέτες και ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας. Τα σχέδια του διεθνούς τραπεζικού κατεστημένου να μην περάσουν ούτε και στην Ελλάδα.


Τώρα λοιπόν, απαντάμε στο κ. Σαμαρά και στο κ. Βενιζέλο, ένα μεγάλο "ΟΧΙ" στις εκλογές για αυτούς. Ένα μεγάλο "ΟΧΙ" που δεν τόλμησαν αυτοί οι δύο να πούνε, στη κα. Μέρκελ και στα αφεντικά της. Αξίζουμε και μπορούμε ένα άλλο Εθνικό και αξιοπρεπή Δρόμο. Τώρα ένα Εθνικό Σχέδιο Εξόδου από τη κρίση που θα διασφαλίζει τη κοινωνική συνοχή και την περιφερειακή ανάπτυξη για όλους τους Έλληνες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: