Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Οι Έλληνες δεν φοβούνται



Η τρομοκρατία και η προσπάθεια εκφοβισμού των Ελλήνων πολιτών σε αυτές τις εκλογές δεν έχει προηγούμενο. Από την Μέρκελ και τον Ολάντ μέχρι τα γνωστά παπαγαλάκια, όλοι έβαλαν τα δυνατά τους για να σπείρουν τον φόβο και να αποτρέψουν μια νίκη της Αριστεράς.


Σε πολλούς ανθρώπους αρέσει ο φόβος. Ειδικά στους μεγαλύτερους. Έχουν ανάγκη να φοβούνται κάτι για να ξεχνούν τον μόνο πραγματικό και μεγάλο τους φόβο: τον φόβο του θανάτου.
Έγινε μεγάλη προσπάθεια και τεράστια πλύση εγκεφάλου, για να πειστούν οι Έλληνες για τον φόβο του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας δεν είναι καθόλου θετικά. Η πραγματικότητα είναι πολύ τρομακτική και εξευτελιστική, για να φοβάσαι να την αλλάξεις.
Άλλωστε, όποιος ήταν στον δρόμο και στις διαδηλώσεις τα δυο τελευταία χρόνια, θα παρατήρησε πως όλο και περισσότεροι Έλληνες δεν φοβούνται πια.
Οι Έλληνες δεν φοβούνται. Ξεφοβήθηκαν.
Τώρα, έχουν λόγους να φοβούνται όσοι προσπάθησαν να μας φοβίσουν και να μας τρομοκρατήσουν.
Την επόμενη των εκλογών, όλες οι απειλές και οι εκβιασμοί σε βάρος των Ελλήνων πολιτών θα αποδειχτούν αστεία. Αστεία είναι και τώρα.
Την Κυριακή 17 Ιουνίου, η Ελλάδα ψηφίζει Αριστερά.
Οι Έλληνες στέλνουν το μήνυμα σε όλους τους πολίτες της Ευρώπης: Ξεφοβηθείτε και διεκδικήστε ισότητα, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια. Πάρτε την τύχη σας στα χέρια σας.
Οι Έλληνες δείχνουν τον δρόμο. Και η Ευρώπη θα ακολουθήσει.
Γιατί αυτή είναι μια ζωή η μοίρα της γκόμενας που απέρριψες: να σε ακολουθεί. Τρέχοντας.

pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: