Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΝΕΑ βουλευτής στη ΣΑΜΟ η ΑΓΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ

Μετά από ένα έντιμο και σοβαρό αγώνα, όλο αυτό το διάστημα, δικαιώθηκαν οι αγωνιστές του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και των άλλων δημοκρατικών πολιτών που στάθηκαν κοντά τους, στη Σάμο στην Ικαρία και στους Φούρνους. 


ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΑΜΟΥ


Αν πάρουμε υπόψη μας τα αποτελέσματα του Μάη στο Νομό Σάμου, που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τερματίσει τρίτο κόμμα, μετά από το ΚΚΕ ( διαφορά 2816 ψήφους ) και τη Ν.Δ ( διαφορά 834 ψήφοι ), θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί από άθλος έως θαύμα. 


Όπως στη ζωή , έτσι και στη πολιτική θαύματα όμως δεν γίνονται, ούτε υπάρχουν πλέον λαϊκοί ήρωες που να κάνουν άθλους.
Η μεγαλειώδης λοιπόν νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στη Σάμο, έχει να κάνει, κατά τη γνώμη μας, με τη πίστη όλων των συναγωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, που  μέσα από μια συλλογική προσπάθεια κατάφεραν το "ακατόρθωτο". 
Αξίζουν τα συγχαρητήριά μας και τις ευχές μας για μεγάλες επιτυχίες μπροστά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Νησιά μας. 


Τα τελικά αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών στο Νομό Σάμου στις 17/6/2012 είναι:

Νομός: ΣΑΜΟΥ
Σύνολο εκλογικών τμημάτων:
114 από 116 ( 98.28%)
Εγγεγραμμένοι:
53793 από 54509 ( 98.69%)
Ψηφίσαντες:
27072
Έγκυρα:
26717
Άκυρα:
210
Λευκά:
145
Συμμετοχή:
50.33%




Τα τελικά αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών στο Νομό Σάμου στις 6/5/2012 ήταν:




Νέα Βουλευτής στο Νόμο Σάμου 
η ΑΓΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ 

Αγνή Καλογερή του Κωνσταντίνου: Γεννήθηκε στη Σάμο το 1966. Είναι Γεωπόνος και διατηρεί κατάστημα γεωργικών ειδών στην πόλη της Σάμου. Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Καραθάναση, μητέρα ενός παιδιού του Δημήτρη. Από το 1979 μέλος της ΚΝΕ και αργότερα του ΚΚΕ, καθώς και του ενιαίου Συνασπισμού. Από το 1998 μέλος του ΔΗΚΚΙ και 2 φορές υποψήφια βουλευτής με τους συνδυασμούς του για τη Σάμο.


Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" , ΜΕΤΑ ΤA ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ,  ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ. 
ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ, ΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: