Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Αναβλήθηκε η συζήτηση στο ΣΑΣ για τη δρομολόγηση του «ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ»






Στην επόμενη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (ΣΑΣ), αναμένεται να συζητηθεί η δρομολόγηση του πλοίου «Νήσος Μύκονος» στη γραμμή Ραφήνα – Σύρος – Μύκονος – Πάτμος και Ραφήνα – Σύρος – Μύκονος – Εύδηλος - Καρλόβασι. Επίσης αναβολή πήρε και η συζήτηση για το αίτημα της Blue Star Ferries της Attica Group, για δρομολόγηση τού νεότευκτου πλοίου της, Blue Star Patmos, από 5 Ιουλίου, στη γραμμή Πειραιάς-Χίος-Μυτιλήνη.

Τα συγκεκριμένα αιτήματα, μαζί με άλλα ακτοπλοϊκά αιτήματα, θα εξεταστούν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες  την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012.


Η σημερινή συνεδρίαση του ΣΑΣ, που ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 6 το απόγευμα, διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα, καθώς η Ναυτιλιακή Εταιρεία Λέσβου θεωρεί εκπρόθεσμο το αίτημα τής Blue Star Ferries, ενώ πηγές από την εταιρεία δεν αποκλείουν προσφυγή στη Δικαιοσύνη και στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Η NEL, σε ανακοίνωσή της, τονίζει ότι τη συγκεκριμένη περίοδο δεν υφίστανται δρομολογιακές ανάγκες στη συγκεκριμένη γραμμή, στην οποία δραστηριοποιούνται ήδη έξι πλοία.
radiocafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: