Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΑΛΑΓΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Ανοίγει οριστικά και θα λειτουργεί το Νέο Λιμάνι Μαλαγαρίου στη Σάμο. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες που εξασφαλίσαμε , μετά και την ολοκλήρωση των μικρών τεχνικών εκκρεμοτήτων που υπήρχαν, αναμένεται από την άλλη εβδομάδα η οριστική του λειτουργία σαν του κύριου επιβατικού και εμπορικού λιμένα της ανατολικής Σάμου.

Η παλιά προβλήτα θα συνεχίσει να λειτουργεί ως πύλη εισόδου από Τουρκία, καθώς και για τη φιλοξενία των μεγάλων κρουαζιερόπλοιων που αναμένονται αρκετά φέτος στο Νησί μας.


Σε αυτή την εξέλιξη συνέβαλε αποφασιστικά κατά τη γνώμη μας, ο νέος δραστήριος Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κ. Μανόλης Μαυρέλος, καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους.


Αποτελεί κατά τη γνώμη μας μία θετική εξέλιξη, αφού απεγκλωβίζεται έτσι η παραλιακή λεωφόρος του Νησιού μας από τα μεγάλα φορτηγά αλλά και οχήματα και διευκολύνεται έτσι συνολικά η ομαλότερη κίνηση της πόλης μας.

Ευχόμαστε σύντομα να απαλλαγούμε και από τα δεκάδες άλλα  οχήματα που είναι παρκαρισμένα κάθετα της θάλασσας στη παραλιακή, ώστε η πόλη να αρχίσει να αποκτά ένα ανθρώπινο πρόσωπο τουλάχιστον στη βιτρίνα της. 
ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: