Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Ο συνεργάτης πρώην υπουργού κάνει. . . αταξίες

Ο ήρωας αυτής της ιστορίας είναι στενός συνεργάτης (σήμερα) πρώην υπουργού. Το πρώην υψηλόβαθμο πολιτικό στέλεχος δεν θα είναι μέλος του νέου κοινοβουλίου. Όμως αναζητά τρόπους να επιτύχει την πολιτική του επιβίωση. Σε κάθε περίπτωση, για το περιβάλλον του εν λόγω πολιτικού προσώπου ακούγονται τα χειρότερα. Ένα από τα «χειρότερα» είναι στενός συνεργάτης, ο οποίος όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες είχε αναλάβει στο παρελθόν φρόντιζε να εκδίδονται άδειες για καντίνες και όπως λένε οι κακές γλώσσες έβγαζε και … μπόλικο μαρούλι από αυτή την ιστορία. «Περασμένα» θα πει κανείς. Ναι, βέβαια, αλλά όχι ξεχασμένα. 

Σήμερα φέρεται να έχει λυμένα τα οικονομικά του προβλήματα, αλλά κανείς δεν ξέρει από πού προέρχονται τα εισοδήματά του, αφού είναι άγνωστο αν εργάζεται κάπου ή αν τον συγκεκριμένο κύριο τον συντηρεί το πολιτικό πρόσωπο, του οποίου είναι συνεργάτης και μάλιστα στενός. Μάλιστα «πουλάει και μούρη». Όπως ισχυρίζεται στους πρωινούς καφέδες στους οποίους συμμετέχει στο πολιτικό γραφείο «τους πουλάει και τους αγοράζει όλους», ενώ στις εκλογές που πέρασαν «έπιανε» υποψήφιους βουλευτές στους οποίους έταζε εκατοντάδες σταυρούς.
Τώρα «στήνει» άλλες δουλειές. Ο συνεργάτης πρώην υπουργού έχει προσεγγίσει με ιδιαίτερη θέρμη μία γεροντοκόρη, η οποία πολιτευόταν παλαιότερα σε κάποιο νομό της Μακεδονίας. Στόχος του, λένε οι κακές γλώσσες, είναι να εκμεταλλευτεί τον κύκλο της ανυποψίαστης κυρίας, στην οποία έχει τάξει γάμο, και να κατέβει στο μέλλον υποψήφιος στο συγκεκριμένο νομό στην βόρεια Ελλάδα. Με ποιο κόμμα είναι άγνωστο.

ΥΓ: Ο συνεργάτης πρώην υπουργού και η κυρία – πρώην πολιτευτής κάνουν σχέδια για το μέλλον. Θέλουν να ανοίξουν pet shop για να βάλουν μέσα … τα κοάλα και τα καγκουρό από την Αυστραλία.
axiaplus

Δεν υπάρχουν σχόλια: