Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΜΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Μετά από ιδιωτική πρωτοβουλία, μαζί με την βοήθεια εμπορικών συλλόγων και επιχειρηματιών της Σάμου και σε συνεργασία με το Νοσοκομείο παίδων Αγίας Σοφίας και το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς η Δυναμική Promotion Samou θα πραγματοποιήσει σήμερα και αύριο (23 και 24 Ιουνίου), στην πλατεία Κλαυθμώνος διαφημιστική «καμπάνια» για την Σάμο και εθελοντική αιμοδοσία.












Από τις 10:00 έως 21:00 θα υπάρχει ένα 6m περίπτερο όπου θα παρουσιασθούν τα τοπικά προϊόντα της Σάμου, όπως κρασί, ούζο, βότανα κ.α. Θα μοιραστούν 10.000 βιβλιαράκια με την ιστορία της Σάμου και τα χωριά της, 5.000 μαγνητάκια στο σχήμα της Σάμου και μια μασκότ, θα δώσει 1.000 μπαλόνια σε παιδιά.

Παραπλεύρως του περιπτέρου θα βρίσκεται μια μονάδα αιμοδοσίας για όποιον επιθυμεί να διαθέσει λίγα λεπτά από το χρόνο του, προσφέροντας λίγο αίμα για τα παιδιά και τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και αυτομάτως συμμετέχουν στην κλήρωση για τέσσερις πενθήμερες διανυκτερεύσεις στη Σάμο για δυο άτομα με πρωινό.

Για όσους ενδιαφέρονται να δώσουν λίγο αίμα αυτές τις δύο μέρες και δεν μπορούν να παραβρεθούν στην πλατεία μπορούν να επικοινωνήσουν για να κλείσουν ραντεβού στα τηλέφωνα:Νοσοκομείο Παίδων Αγίας Σοφίας 2107703789 υπεύθυνη κα. ΤΣΙΟΛΗ.
Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γ. Γεννηματάς 2107778859 υπεύθυνη κα. ΜΑΚΡΗ.

Για όσους παραβρεθούν στην πλατεία Κλαυθμώνος τους περιμένουν πολλές εκπλήξεις, όπως να παρακολουθήσουν τοπικούς χορούς της Σάμου από τις χορευτικές ομάδες του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέως Σάμου «ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ» στις 12:00 και την χορευτική ομάδα «ΚΕΡΚΗΣ» στις 19:30 και τις δυο ημέρες, καθώς και συναυλία από το συγκρότημα της Πένης Σκάρου το Σάββατο στις 18:00 που θα παρουσιάσει το νέο της single "ΘΕΛΩ Ν΄ΑΦΕΘΩ" feat SEXPYR που κυκλοφορεί στο itunes strores από την inside out/Warner music σε ένα δίωρο πρόγραμμα που θα εμπεριέχει γνωστές ροκ επιτυχίες. 

Επίσης θα υπάρχει απευθείας αναμετάδοση από ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς όπου θα κληρώσουν και 12 ταξίδια στη Σάμο. 
ΒΙΟΛΕΤΑ ΤΡΙΠΟΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: