Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Σάμος : Στην Πλατεία Κλαθμώνος πάει ...... η ΣΑΜΟΣ


Αναβλήθηκε για τις 23 και 24  Ιουνίου η παρουσίαση της Σάμου στην Πλατεία Κλαυθμώνος τελικά, λόγω εκδηλώσεων το διήμερο 19 και 20 του μήνα από τους ποντιακούς συλλόγους στην Πλατεία Συντάγματος.


 Η «ΔΥΝΑΜΙΚΗ PROMOTION» Σάμου μαζί με τους εμπορικούς συλλόγους του νησιού αλλά και πολλούς χορηγούς όπως τις ποτοποιίες Φρατζέσκου και Γιοκαρίνη θα βρίσκονται για δύο ημέρες στην Αθήνα με εξάμετρο περίπτερο με τοπικά προϊόντα, μασκότ, 10.000 μπαλόνια που θα γράφουν Σάμος και 5.000 μαγνητάκια που θα μοιράζουν από τις 9 το πρωί ως τις 9 το βράδυ ενώ θα κληρωθούν και 12 ταξίδια για Σάμο . Θα συμμετέχει και χορευτικό του Καπετάν Λαχανά ενώ θα διανεμηθεί 16σέλιδος οδηγός της Σάμου.


Επίσης ο Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου συμμετέχει στη προωθητική εκδήλωση της Σάμου στη πλατεία Κλαυθμώνος, στις 23 και 24 Ιουνίου. Θα προβάλλονται τα βίντεο με τις καταδύσεις του Συλλόγου και τη θαλάσσια ζωή του νησιού μας. Παράλληλα θα μοιράζεται έντυπο διαφημιστικό υλικό των καταδυτικών κέντρων της Σάμου. Αντιπρόσωπος του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου θα βρίσκεται επί τόπου για να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους σχετικά με την αυτόνομη κατάδυση αναψυχής που μπορούν να απολαύσουν στους βυθούς μας.
Σύνταξη Χάρης Ζαβουδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: