Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΜΠΡΑΒΟ κ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ


Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις κάθε φορά, όταν γνωρίζεις το αντικείμενο, όταν έχεις βαθιά πίστη σε αξίες και ιδανικά, όταν έχεις μεθοδικότητα στο τρόπο οργάνωσης της δουλειάς σου, όταν είσαι ακέραιος  και σοβαρός και κυρίως όταν θέλεις πράγματι να προσφέρεις, δεν χρειάζεσαι ούτε πολλά λεφτά αλλά και ούτε πολύ χρόνο για να έχεις ευδιάκριτα αποτελέσματα.  


Ο λόγος για τον κ. Φράγκο Φραγκούλη,  υπηρεσιακό υπουργό Εθνικής Αμυνας, ο οποίος μέσα σε ένα μήνα:


> Εμπόδισε την ολέθρια εμπλοκή των Τούρκων - αυτών που κάποτε μας έκαιγαν σύμφωνα με το πρώην πρωθυπουργό της Γείτονος  Μεσούτ Γιλμάζ- στην πυροπροστασία.


> Ακύρωσε διαγωνισμό σκάνδαλο  € 3.000.000,00 για μια απλή ιστοσελίδα του Πολεμικού Μουσείου φανερώνοντας πως τελικά λεφτά υπάρχουν.


> Ξεμπλόκαρε τις διαδικασίες παράδοσης – χαρίσματος από τις ΗΠΑ των 400 τεθωρακισμένων Abrams στον ελληνικό στρατό που τον καθιστούν πρώτη δύναμη στο συγκεκριμένο τομέα στην Ευρώπη αμέσως μετά τη Ρωσία




> Επιτάχυνε με διπλοβάρδιες τις εργασίες κατασκευής της αντι-αρματικής τάφρου στον Εβρο,


> Ενέπνευσε στο λαό το αίσθημα της εθνικής ασφάλειας από εξωτερικούς εχθρούς σε συνεργασία με τους επιτελείς και το άριστο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων μέσα από τις πρόσφατες πετυχημένες ασκήσεις τους, αποδεικνύοντας ότι διαθέτουμε την απαραίτητη ταχύτητα που χρειαζόμαστε ώστε να εξισορροπήσουμε τα τουρκικά πλεονεκτήματα όσον αφορά την υπεροχή σε θέματα εξοπλισμών


> Εναντιώθηκε στη μείωση του αριθμού των εισακτέων στις στρατιωτικές ακαδημίες δηλώνοντας πως δεν παίζει με την άμυνα της χώρας,


> Αρνήθηκε να εξισώσει εαυτόν με τον υπερήφανο σκοπιανό ομόλογό του στη Νέα Υόρκη


> Εβαλε στη θέση του τον Τούρκο πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποδεικνύοντάς του να μας σέβεται περισσότερο, το οποίο και έγινε δύο μόλις ημέρες αργότερα.


Τον  «ΕΥΠΑΛΙΝΟ» δεν τον ενδιαφέρει, στη συγκεκριμένη περίπτωση,  ούτε στέκεται να εξετάσει τις προσωπικές πολιτικές συντεταγμένες του. Διαπιστώνει όμως ότι ο κ. Φράγκος Φραγκούλης σαν Υπουργός Εθνικής Άμυνας για λίγες εβδομάδες και χωρίς να σκορπίσει χρήματα του Ελληνικού Λαού, έκανε έργο που θα το ζήλευαν προκάτοχοι του που έμειναν χρόνια στη Πολιτική διεύθυνση του ίδιου Υπουργείου. 


ΜΠΡΑΒΟ κ. ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. Ελπίζουμε ο διάδοχός σου να κινηθεί ανάλογα στον ευαίσθητο αυτό τομέα Εθνικής  Ευθύνης. 
"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"



1 σχόλιο:

DIMITRIOS είπε...

ΑΝ , ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ , ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ;