Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΣΑΜΟΣ - BEACH PARTY "ΝΑΥΑΓΟΣ" 29/07/2012

Οι «Ναυαγοί» συναντήθηκαν για 3η συνεχόμενη χρονιά στο λιμάνι τους.


Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το beach party του «Ναυαγού» στην παραλία Τσαμαδού στο Κοκκάρι. Ένα beach party που διοργανώνεται κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου. 


Αυτή τη χρονιά (3η), έχουμε την αίσθηση ότι ήταν η καλύτερη χρονιά. Πολύς κόσμος προσήλθε για να περάσει μερικές ώρες χαλαρά, ακούγοντας πολύ καλή μουσική από τους djs Κώστα Τσεσμελή και Νίκο Περρή και ν’ απολαύσει τα δροσιστικά ποτά που σέρβιρε άψογα το προσωπικό του καταστήματος. 


Πολύ κέφι, χορός και τραγούδι τα κύρια χαρακτηριστικά του party που διάφορες ηλικίες το τίμησαν με την παρουσία τους. Κάποια στιγμή πρέπει να είχε συμβεί και το αδιαχώρητο, εφόσον είχαμε υπολογίσει ότι γύρω στα 1.100 - 1.150 άτομα πρέπει να βρίσκονταν στο beach bar, ενώ τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα κατά μήκος του δρόμο απλώνονταν σε μία απόσταση 2 χιλιομέτρων περίπου. 


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στη διεύθυνση του καταστήματος για τη συνέπειά της στο χρόνο διεξαγωγής του party, την άψογη εξυπηρέτηση του κόσμου και να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου για να βρούμε εμείς οι «Ναυαγοί» το λιμάνι μας και πάλι.



Σημείωση: Από τη μια χαρήκαμε πάρα πολύ με όλο αυτό που αντικρίσαμε στο Κοκκάρι, στην Τσαμαδού, χαρήκαμε που η νεολαία του νησιού έδωσε το κάτι παραπάνω στη διασκέδαση, αλλά από την άλλη στενοχωρηθήκαμε διότι ορισμένοι, έχουν καταφέρει να διώξουν τη νεολαία από την πόλη.

Ειλικρινά την Κυριακή (29/07) γύρω στις 18:15 (τότε που επιστρέψαμε από τον Ναυαγό), αν δεν υπήρχαν οι τουρίστες του Costa Atlantica (όσοι είχαν απομείνει εκτός κρουαζιερόπλοιου), τότε η πόλη της Σάμου θα θύμιζε μία νεκρή πόλη. Συγχαρητήρια που καταφέρατε να υποβαθμίσετε την πλάζ Γάγκου (θυμίζει πλέον ησυχαστήριο), που καταφέρατε οι νέοι της πόλης κάθε Σαββατοκύριακο να φεύγουν από την πόλη και να πηγαίνουν οπουδήποτε αλλού.

Συγχαρητήρια που ενώ θα μπορούσαν να γίνουν διάφορα happenings μέσα στην πόλη, ειδικά το καλοκαίρι, εσείς θέλετε μια πόλη που δεν θέλουμε εμείς. Η προσπάθεια για την καλυτέρευση της διασκέδασης στην πόλη είναι προσπάθεια πολλών και όχι ολίγων. Και φυσικά δεν απευθυνόμαστε στη Δημοτική Αρχή. Με τίποτα. Άλλωστε αυτή δεν είναι η δουλειά της. Αυτός ο τομέας είναι καθαρά θέμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας. Το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ… Έχουμε τις ιδέες… Έχετε τη θέληση;;;














Α.Κ.
radiocafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: