Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Με επιτυχία διοργανώθηκε το 1ο Ναυταθλητικό Τριήμερο στο Λιμάνι Καρλοβάσου.



Το τριήμερο 02, 03 & 04 Αυγούστου διοργανώθηκε από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Καρλοβάσου (Να.Ο.Κ.), το 1ο Ναυταθλητικό Τριήμερο στο Λιμάνι Καρλοβάσου.

Την Πέμπτη 02 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο και αγώνας ψαρέματος για παιδιά. Πολλοί μικροί ψαράδες ήρθαν με τους γονείς τους, ενημερώθηκαν για την αγωνιστική αλιεία, τον σωστό τρόπο ψαρέματος, την απελευθέρωση των αλιευμάτων και φυσικά ψάρεψαν!! Ενώ παράλληλα, έγινε παρουσίαση και ενημέρωση καταδυτικού εξοπλισμού και τεχνικών κατάδυσης, από έμπειρους εκπαιδευτές, στα γραφεία του ομίλου για όσους ήθελα να έχουν μια πρώτη επαφή με την κατάδυση.



Την Παρασκευή 03 Αυγούστου , η ημέρα ήταν αφιερωμένη στην ιστιοπλοΐα, έτσι πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις από παιδιά στην Ιστιοπλοΐα τριγώνου με σκάφη τύπου Laser και Optimist, ενώ στην συνέχεια το αγωνιστικό τμήμα του ομίλου με το ιστιοπλοϊκό σκάφος έκανε μια επίδειξη χειρισμών και τεχνικής μέσα στο λιμάνι.


Τέλος το Σάββατο 04 Αυγούστου, Το Κολυμβητικό τμήμα του ΝΑΟΚ, παρουσίασε αγώνα κολύμβησης και επίδειξη τεχνικών από το αγωνιστικό τμήμα και τους εκπαιδευτές του. Βόλτα με ταχύπλοα σκάφη και το ιστιοπλοϊκό του ομίλου για το κοινό.


Ενώ, η αυλαία των εκδηλώσεων έπεσε με το κάψιμο μιας βάρκας, απονομές αναμνηστικών και μεταλλείων, για τους μικρούς φίλους του ομίλου που έλαβαν μέρος στο 1ο Ναυταθλητικό τριήμερο. Και τέλος, νησιώτικό γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με την ορχήστρα των ΓΙΑΜΕΩΝ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: