Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Σάμος : Ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3Χ3 (VIDEO)


Βρεθήκαμε στο πολύ πετυχημένο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στη παραλιακή Σάμου και καταφέραμε να συλλέξουμε λίγα πλάνα (από ότι προλάβαμε) ώστε να φτιάξουμε το παρακάτω βιντεάκι. Στόχος είναι να σας παρουσιάσουμε το πολύ ευχάριστο, αθλητικό και δυναμικό κλίμα που επικρατούσε (πέσαμε πάνω στον ημιτελικό μεταξύ των Κάγκουρων και των Rolling Balls). 


Εκτενές ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω από το samosbasket.gr Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα μεγάλο μπράβο σε διοργανωτές και συμμετέχοντες (κρίμα που δε μπορέσαμε να είμαστε εκεί σε όλη τη διάρκεια του Τουρνουά) ενώ παράλληλα βροντοφωνάζουμε 'Respect!!!' για την ονοματοδοσία των ομάδων!!!
Nick Tsoulontino



Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (17/08) το βράδυ, το 4ήμερο τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 που συνδιοργάνωσαν από κοινού η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου και ο ΔΟΠΠΟΝΑΣ. Πολύ δυνατοί αγώνες, τόσο οι ημιτελικοί, όσο και οι τελικοί, από ομάδες που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και οι θεατές (που ήταν αρκετοί και τις τέσσερις ημέρες των αγώνων), παρακολούθησαν πολύ ωραίες προσπάθειες.


ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Τ΄ανίψια του Chuck Norris – Αγανακτισμένοι: 4 – 15, 12 – 15 (στον τελικό οι Αγανακτισμένοι).
Κάγκουρες – Rolling Balls: 13 – 15, 15 – 14, 8- 15 (στον τελικό οι Rolling Balls).


ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Κάγκουρες – Τ’ ανίψια του Chuck Norris: 16 – 14.

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Αγανακτισμένοι – Rolling Balls: 15 – 12, 15 – 13.

Τελική Κατάταξη
1. Αγανακτισμένοι
2. ROLLING BALLS
3. ΚΆΓΚΟΥΡΕΣ
4. Τ’ ανίψια του Chuck Norris


Ήταν ένα τετραήμερο, όπου το γήπεδο μπάσκετ της παραλιακής λεωφόρου Θεμιστοκλή Σοφούλη, πήρε και πάλι ζωή, δεκάδες άτομα ασχολήθηκαν με την πορτοκαλί μπάλα, είτε φορούσαν αθλητικά παπούτσια, είτε σαγιονάρες, είτε ήταν ξυπόλητοι. 


Άλλωστε αυτή είναι η μαγεία του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Αθλούμαι με ότι έχω.
Ίσως κάποια στιγμή η νέα Διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου, θα πρέπει να κοιτάξει με ενδιαφέρον το θέμα του φωτισμού του γηπέδου μπάσκετ. Είναι αδιανόητο το γήπεδο μπάσκετ να έχει οκτώ (8) προβολείς (ενώ λειτουργούσαν επτά (7) – ένας (1) καμένος) και στο διπλανό γήπεδο τένις να υπάρχουν δεκαέξι (16) προβολείς.




ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

*** Την απονομή στην 4η ομάδα έκανε ο πρόεδρος των διαιτητών Σάμου κ. Μίλτος Βουδιώτης.
*** Στην 3η ομάδα η καθηγήτρια ΦΑ και πρώην αθλήτρια του Κούρου Σμαράγδα Παυριανίδου
*** Στην 2η ομάδα το μέλος του ΑΟ Πολυκράτη κ. Γιώργος Αντωνούσος.
*** Στην 1η ομάδα ο πρόεδρος της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου κ. Γιάννης Δρίλλιας.


Η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή των αγώνων αυτό το τετραήμερο (13-14 και 16-17 Αυγούστου).

*** Ειδικές ευχαριστίες στους διαιτητές κ. Μίλτο Βουδιώτη και κ. Πέτρο Βασιλείου για την βοήθειά τους στους ημιτελικούς – τελικούς αγώνες.

*** Στην κ. Ιωάννα Χλιαουτάκη και στον κ. Γιώργο Αντωνούσο για την αμέριστη βοήθειά τους στη Γραμματειακή υποστήριξη των αγώνων.

***

Στους μεγάλους πλέον «μικρούς» που με τον τρόπο τους έδωσαν ζωή στο τετραήμερο τουρνουά. Κωνσταντίνο Χατζηγεωργίου, Γιάννη Βουγαζιανό, Γιώργο Μανωλιάδη, Παναγιώτη Κίννα, Λευτέρη Καραθανάση, Μάνο Αντωνούσο.

*** Τέλος σε όλους τους αθλητές των ομάδων που έλαβαν μέρος στο τουρνουά. Πιστεύουμε να το ευχαριστήθηκαν.

Ραντεβού του χρόνου με περισσότερες ομάδες και να παίζουμε για ένα μήνα (όπως εξέφρασε την επιθυμία ο Γιώργος).













samosbook

Δεν υπάρχουν σχόλια: