Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

Παράδοση - Παραλαβή Διοίκησης στην 79 ΑΔΤΕ


Τη Τρίτη 7 Αυγούστου στις 09:30, θα πραγματοποιηθεί η παράδοση – παραλαβή Διοίκησης της 79 ΑΔΤΕ στο στρατόπεδο «ΠΟΥΛΜΑΝ». Ο μέχρι πρότινος Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχος κ. Ματζάκος Κων/νος - τον οποίο το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο έκρινε διατηρητέο στον βαθμό του – μετατίθεται σε επιτελική θέση στο ΓΕΕΘΑ.


Στη θέση του κ. Ματζάκου Κων/νου ως Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ, τοποθετείται ο Ταξίαρχος κ. Παπαθανασίου Προκόπης. Ο κ. Παπαθανασίου Προκόπης πρόσφατα προήχθη κατ’ εκλογή στο βαθμό του Ταξιάρχου, ενώ υπηρετούσε στο 5/42 ΣΠ (Κάλυμνος), ως Διοικητής.


Η παράδοση – παραλαβή Διοίκησης της 79 ΑΔΤΕ θα γίνει παρουσία του Διοικητή ΑΣΔΕΝ, Αντιστρατήγου κ. Τελλίδη Βασιλείου, ο οποίος θ’ αφιχθεί την Κυριακή 05/08 στη Σάμο, για να παραστεί στις επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 188ης Ναυμαχίας της Μυκάλης.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο μέχρι τώρα Υποδιοικητής της 79 ΑΔΤΕ Συνταγματάρχης (ΠΒ) κ. Ηλιάδης Δημήτριος, προήχθη κατ’ εκλογή στον βαθμό του Ταξιάρχου και μετατίθεται στην 1η Στρατιά (Λάρισα), ως Διοικητής της ΔΠΒ/1ης Στρατιάς.
Α.Κ.
radiocafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: