Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Aνακοίνωση για ΚΤΕΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
Σάμος, 9 Αυγούστου 2012

Από το τμήμα ΚΤΕΟ της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Σάμου ανακοινώνεται η παράταση της ισχύος των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου οχημάτων.

Συγκεκριμένα: Παρατείνεται έως 31-11-2012 η ισχύς των Δελτίων Τεχνικού Ελέγχου με ημερομηνία λήξης από 03-02-2012 έως 31-08-2012 των Ι.Χ. επιβατικών και των Ι.Χ. φορτηγών με μέγιστο μικτό βάρος έως 3,5tn που έχουν έδρα στη συγκοινωνιακή περιοχή της Π. Ε. Σάμου (δ/νση κατοικίας ιδιοκτήτη που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας).


Η ίδια παράταση ισχύει και για τα ανωτέρω οχήματα, με έδρα σε άλλη συγκοινωνιακή περιοχή, των οποίων οι ιδιοκτήτες είναι κάτοικοι Σάμου και αιτούνται προγραμματισμό για περιοδικό τεχνικό έλεγχο σε ΚΤΕΟ της συγκοινωνιακής περιοχής Σάμου.


Από τις παραπάνω κατηγορίες οχημάτων, εξαιρούνται της παράτασης τα εκπαιδευτικά, τα οχήματα ειδικών χρήσεων, τα ασθενοφόρα, τα κρατικά, τα οχήματα ιδιοκτησίας ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού και τα ταξί. Η παράταση ισχύος αφορά μόνο σε Δ.Τ.Ε. στα οποία δεν έχουν σημειωθεί σοβαρές ή επικίνδυνες ελλείψεις κατά τον τεχνικό έλεγχο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: