Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης ανακοίνωση κάλεσμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ
Σάμος 27-8-2012


Με αγώνες τιμούμε τους νεκρούς μας. Με αγώνες απαντάμε ενάντια στους επερχόμενους ιμπεριαλιστικούς πολέμους. Η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης καλεί τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία του νησιού μας, όλους του φίλους της Ειρήνης στην πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης των εκτελεσμένων της Δυτ. Σάμου από τους φασίστες, με συγκέντρωση στην πλατεία της Καστανιάς το ΣΑΒΒΑΤΟ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 5 το απόγευμα και προσκλητήριο νεκρών στο χώρο της θυσίας τους.

Θα ακολουθήσει ο δρόμος θυσίας Καστανιά - Λέκκα όπου θα γίνει η κεντρική ομιλία. Οι εξελίξεις επιβάλλουν να ενταθεί η πάλη του λαού για αποδέσμευση, για έξοδο της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Η μόνη αποτρεπτική δύναμη απέναντι στον επερχόμενο πόλεμο, που προετοιμάζουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ στην περιοχή μας, είναι οι αγωνιζόμενοι λαοί με τις σημαίες της αντιιμπεριαλιστικής πάλης, της φιλίας και της αλληλεγγύης.


Καλούμε το λαό της Σάμου σε αγωνιστική ετοιμότητα για άμεση μαζική καταδίκη του επερχόμενου ιμπεριαλιστικού πολέμου. 

Για να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση τη μη συμμετοχή με κανέναν τρόπο στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, την επιστροφή των ελληνικών στρατευμάτων από όπου βρίσκονται, το κλείσιμο της βάσης της Σούδας. 


Βαλκάνια, Αιγαίο, ειρηνικά, έξω οι βάσεις και τα πυρηνικά. Καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή, στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: