Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου στον Βόλο

Δύο χιλιάδες δώδεκα άνθρωποι, ο ρυθμός του Ζορμπά και το βιβλίο Γκίνες είναι οι λέξεις κλειδιά για το μοναδικό θέαμα που θα λάβει χώρα στην παραλία του Βόλου. Όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το βράδυ της 31 Αυγούστου. Ολόκληρη η Θεσσαλία ετοιμάζεται να χορέψει για πέντε λεπτά συρτάκι μπροστά σε όλο τον κόσμο και την επιτροπή του βιβλίου ρεκόρ Γκίνες με σκοπό να κερδίσει μία θέση ως το μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου.


Η αρχική ιδέα ανήκει σε μία αστυνομικό, την κα. Αλεξία Χαλβατζάκου η οποία λατρεύει τον τόπο της και θέλει να τον προωθήσει. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα μιας και είναι μία μοναδική ευκαιρία να προβληθεί ο Βόλος αλλά και ολόκληρη η Θεσσαλία σε όλο τον κόσμο λόγω της συνεχούς τηλεοπτικής κάλυψης που θα έχει το γεγονός. Επίσης, θέλουν να στείλουν όλοι ενωμένοι το μήνυμα της αισιοδοξίας και της θετικής σκέψης γαι την αντιμετώπιση των δυσκολιών.

Για την μεγάλη βραδιά έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες ενώ «επιστρατεύτηκαν» χορογράφοι και δάσκαλοι χορού από την Μαγνησία και το Λύκειο Ελληνίδων. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα βήματα και να μάθουν την χορογραφία μπορούν να επισκέπτονται και την αντίστοιχη σελίδα στο facebook. Όσοι πιστοί...Χορέψετε!
Greekreporter

Δεν υπάρχουν σχόλια: