Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Επιστροφή από τη Χίο του Σαμιακού κλιμακίου Πυρόσβεσης .


Επέστρεψε το μεσημέρι (13.40), με το πλοίο «Μυτιλήνη» το κλιμάκιο των Πυροσβεστών, αλλά και των εθελοντών που είχαν μεταβεί στη Χίο, ώστε να βοηθήσουν στην κατάσβεση των μεγάλων πυρκαϊών που έπληξαν το γειτονικό νησί τις τελευταίες τέσσερεις (4) ημέρες. Να υπενθυμίσουμε ότι στη Χίο είχαν μεταβεί δέκα (10) πυροσβέστες, καθώς και είκοσι (20) εθελοντές με 7 οχήματα. Στη Χίο παραμένουν επτά (7) εθελοντές από την Ικαρία με δύο (2) οχήματα.


Σε δηλώσεις του στη ΣΑΤ ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Δημακογιάννης ανέφερε ότι «όλα πήγαν κατ’ ευχή, δεν υπήρξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο κλιμάκιο της Σάμου, ευτυχώς δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός», ενώ ν’ αναφέρουμε ότι το κλιμάκιο της Σάμου, δέχθηκε τα εύσημα από την Κεντρική Υπηρεσία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την αμεσότητα με την
οποία αντέδρασε ώστε να βρεθεί στο νησί της Χίου.

Όσο αφορά το εθελοντικό κίνημα τόσο της Σάμου, όσο και της Ικαρίας, απέδειξε για άλλη μια φορά πόσο πιστό είναι στο έργο που έχει επωμισθεί και οι άνθρωποί του, παραμερίζοντας στην άκρη τις δουλειές τους και τις υποχρεώσεις τους, βρέθηκαν κοντά σε συνανθρώπους μας, που είχαν την ανάγκη τους.








 Α.Κ.
radiocafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: