Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΣΟΚ στην κοινωνία της Σάμου! Νεκρός ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Ισιδώρου!


Έκπληκτη έχει μείνει από το πρωί η κοινωνία της Σάμου, στο άκουσμα της είδησης πως ο γνωστός επιχειρηματίας από τον Μαραθόκαμπο Βαγγέλης Ισιδώρου είναι νεκρός!


Αυτό όμως που εξοργίζει περισσότερο φίλους, συγγενείς και τους πολίτες του νησιού είναι ο άδικος τρόπος που έχασε τη ζωή του, ο γνωστός επιχειρηματίας!

Χθες το πρωί (σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε), ο Βαγγέλης Ισιδώρου ένιωσε αδιαθεσία και έντονο ''σφίξιμο'' στο στήθος.

Αξιοσημείωτο να αναφέρουμε είναι πως αρχικά οι συγγενικά του πρόσωπα τον προέτρεψαν να πάει στο Νοσοκομείο της Σάμου, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε λέγοντας πως αφού δεν υπάρχει καρδιολόγος και ο μοναδικός (ο κ. Σπύρου) είναι σε άδεια, δεν υπάρχει και λόγος να πάει.


Έτσι κατευθύνθηκε στο Κέντρο Υγείας στο Καρλόβασι.

Εκεί οι γιατροί που τον ''εξέτασαν'', του είπαν πως ο πόνος στο στήθος πιθανότατα να οφείλεται σε κρύωμα από το κλιματιστικό και έτσι του έδωσαν ένα σιρόπι και πήρε τον δρόμο της επιστροφής για τον Μαραθόκαμπο.

Όμως φτάνοντας έξω από ένα βενζινάδικο στην περιοχή του Μαραθοκάμπουέπαθε ανακοπή με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του σε ηλικία μόλις 60 ετών!

Είναι το 2ο περιστατικό σε διάστημα 5 ημερών που κάποιος συμπολίτης μας χάνει έτσι άδικα τη ζωή του από καρδιακό επεισόδιο, αναδεικνύοντας το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει με την παρουσία ενός μόνο καρδιολόγου στο Νοσοκομείο της Σάμου.

Έως πότε αυτό το ακριτικό νησί θα αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα με τις ελλείψεις γιατρών; Έως πότε αυτό το ελλιπές ελληνικό κράτος θα μας αντιμετωπίζει με αυτό τον τρόπο;

Στους συγγενείς και τους φίλους του Βαγγέλη Ισιδώρου ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτή τη δύσκολη ώρα που περνάνε.

i-samos

Δεν υπάρχουν σχόλια: