Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

ΡΕΚΟΡ ΕΠΙΣΚΕΨΕΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ "ΕΥΠΑΛΙΝΟ"



Ρεκόρ επισκέψεων σημειώθηκε χθες 25 Αυγούστου, εδώ στον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ", με πάνω από 1000 επισκέψεις ( 1083 ) ανεβάζοντας τις συνολικές προβολές στο 46.841, μέσα σε διάστημα τεσσάρων (4) μηνών από τη δημιουργία του.

Το blogspot "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" ξεκίνησε στις 22 Απρίλη 2012, αρχικά με την ονομασία του δημιουργού του και χρησιμοποιήθηκε σαν εργαλείο πολιτικής έκφρασης και επικοινωνίας για τις Εθνικές Εκλογές στις 6 Μάη 2012.


Στη συνέχεια, αφού άλλαξε χαρακτήρα, όνομα και εικόνα, μετατράπηκε σε ένα ενδιαφέρον δικτυακό χώρο με διάφορα θέματα επικαιρότητας κυρίως για τη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους. Θέματα που έχουν να κάνουν με τη πολιτική και την οικονομία, το πολιτισμό, την εθνική μας άμυνα, τον αθλητισμό, γεωστρατηγικά και γεωπολιτικά θέματα, για το Αιγαίο, κ.α και με 1130 αναρτήσεις έως σήμερα. 

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους και όλες εσάς για την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας, που μας έχετε δείξει έως σήμερα στην ενημέρωσή σας. Για τη σχεδόν καθημερινή σας παρουσία που μας δίνει κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε. 

Περιμένουμε στο facebook https://www.facebook.com/manolis.vasileiasa     ή https://www.facebook.com/manolis.vasileias ή στο email μας vasileiasmanolis@gmail.com ,  τις τυχόν παρατηρήσεις και τις προτάσεις σας, ώστε να γίνουμε καλύτεροι. 


Επίσης μπορείτε στο πιο πάνω email του blogspot, να στείλετε άρθρα , ρεπορτάζ , υλικό, και αν αυτά έχουν να κάνουν με τον έως σήμερα χαρακτήρα του δικτυακού μας χώρου, να τα δημοσιεύσουμε με χαρά.  

Και πάλι σας ευχαριστούμε πολύ, 
Συνεχίζουμε και εξελισσόμαστε καθημερινά.  

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: