Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Δωρεά βιβλίων του Άρη Χαραλαμπάκη στα σχολεία του νομού Σάμου


Ο γνωστός Σάμιος καρδιολόγος, Αντιστράτηγος ε.α. κ. Άρης Χαραλαμπάκης δώρισε πριν από λίγες ημέρες στην Α/θμια εκπαίδευση Σάμου την τριλογία παιδικής ποίησης για την οποία είχε λάβει το Α΄ Βραβείο της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών το 2008.


Πρόκειται για τα βιβλία παιδικής ποίησης με τίτλο: 1) «Κουβεντούλα με το φεγγάρι», 2) «Το χρυσάφι του κόσμου» και 3) «Η χελιδονοφωλιά». Τα βιβλία που απέστειλε ο κ. Χαραλαμπάκης επαρκούν για τις βιβλιοθήκες όλων των Δημοτικών Σχολείων του Νομού μας και έχει ήδη αρχίσει η αποστολή τους.


Ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Νομού Σάμου κ. Παναγιώτης Ζαβουδάκης απέστειλε στον κ. Χαραλαμπάκη επιστολή στην οποία εκθειάζει το έργο του συγγραφέως και την ευγενική του χειρονομία να προχωρήσει σε αυτή την δωρεά, για να καταλήξει λέγοντας " (...)


Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς για την όμορφη προσφορά σας και σας προσκαλούμε να έρθετε, όποτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν, στη Σάμο προκειμένου να επισκεφθείτε τα σχολεία μας αλλά και να μιλήσετε για τα έξοχα βιβλία σας."


Ο Άρης Χαραλαμπάκης γεννήθηκε στον Πύργο Σάμου. Είναι στρατιωτικός γιατρός – καρδιολόγος διδάκτωρ Παν/μιου Αθηνών και αντιστράτηγος υγειονομικού. Eίναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Λογοτεχνών, της Ελλην. Εταιρείας Χριστιανικών Γραμμάτων, της Εταιρείας Ιατρών Λογοτεχνών και του Who is who club.

Δεν υπάρχουν σχόλια: