Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Σάμος: Ψάρευε στα βράχια και είδε να περνά από πάνω του ένα ιπτάμενο απορριμματοφόρο!!!













Κι άλλο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το πρωί με απορριμματοφόρο του Δήμου Σάμου (4ο τους τελευταίους μήνες) στην περιοχή Κουρούντερε στο εθνικό δρόμο Σάμου - Καρλοβάσου, όταν ο οδηγός του απορριμματοφόρου έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στα βράχια λίγα μέτρα πριν καταλήξει στη θάλασσα!!!

Το αυτοκίνητο κυριολεκτικά πέταξε στον αέρα και η έκπληξη που ένιωσε ένας πολίτης που ψάρευε με το καλάμι του στο συγκεκριμένο ήταν απερίγραπτη!



Αυτό που επακολούθησε ήταν απερίγραπτο αφού οδηγοί προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έχει συμβεί και να δουν αν υπήρχε κάποιος τραυματίας ανάμεσα στα σίδερα του αυτοκινήτου.

Τελικά διαπιστώθηκε ότι είναι τραυματίες ο συνοδηγός του απορριμματοφόρου, που την γλύτωσε με μερικά σπασμένα παίδια, ο οδηγός με μερικούς μώλωπες αλλά και ο κ. Φίλλιπος Κυπραίος που όπως αναφέραμε ψάρευε στο σημείο!!!


Η περιπέτεια του κ. Κυπραίου όμως δεν τέλειωσε εδώ, αφού όπως καταγγέλει, μετά από λίγη ώρα έφτασε στο σημείο ο Αντιδήμαρχος κ. Βαγγέλης Καρλοβασίτης όπου έκανε φραστική επίθεση στον άτυχο πολίτη βαζοντάς του τις φωνές γιατί ουρλιάζει και λεγοντάς του ότι κάνει θέατρο για να δείξει στον κόσμο οτι είναι τραυματίας!!!

Ο κ. Κυπραίος επίσης καταγγέλει ότι ζητούσε από τους ανθρώπους του Δήμου να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο αφού πονούσε από αντικείμενα που δέχθηκε πάνω του από το απορριμματοφόρο, αλλά κανείς δε του έδινε σημασία.


Τελικά ο άνθρωπος έκανε ωτοστόπ με αποτέλεσμα λίγα μέτρα πιο κάτω να τον πάρει ένα αυτοκίνητο της Νομαρχίας Σάμου και να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο της Σάμου.

Οι γιατροί διέγνωσαν πως πρέπει να γίνει εισαγωγή και έτσι ο άτυχος πολίτης και ο συνοδηγός του αυτοκινήτου να νοσηλεύονται εκτός κινδύνου!




























i-samos

Δεν υπάρχουν σχόλια: