Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΒΑΡΔΙΚΟ ( Μουσικό Βίντεο )

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ. ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΒΑΡΔΙΚΟ. ΜΝΗΜΟΝΙΟ - Σύμβαση αόριστου χρόνου..!!



ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ "ΩΡΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ", ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 , ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ  ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ , ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΠΛΕΞΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ.

Με την αποδοχή του κατάπτυστου ¨Μνημονίου 2¨, συρρικνώνονται ακόμα περισσότερο τα λαϊκά εισοδήματα, καταστρέφεται η παραγωγική βάση της χώρας, διευρύνεται η ύφεση στην αγορά, καταλύεται το κοινωνικό κράτος, φουντώνει η ανεργία, κτυπιούνται τα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα, τίθεται σε κίνδυνο η περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου και της Τράπεζας της Ελλάδας και αλυσοδένεται η Πατρίδα μας για τα επόμενα 40 χρόνια τουλάχιστον, από το διεθνές κεφάλαιο.

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ, ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ. 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ  ΠΑΝΤΑ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΣΑΜΙΩΤΙΚΟΣ  - ΙΚΑΡΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΙΩΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ "ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ", ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΗΜΟΥ..."ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ". 

Υ.Γ  Εμείς στον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ" παρά τις σοβαρές μας πολιτικές διαφορές  δεν έχουμε τίποτα με τον άνθρωπο Βαρδίκο και τον αγαπάμε πολύ. Επειδή όμως από κύκλους του μαθαίνουμε ότι σκέπτεται να επανέλθει στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας, του συστήνουμε να το αποφύγει.. Αληθινά τον προτιμούμε με μια κιθάρα στο χέρι και καλά θα κάνει να μάθει να παίζει καλά το πιο πάνω τραγούδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Διονύση Τσακνή. 

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: