Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

ΣΝΑΚ FEST 2012: Ένα δυνατό αποτύπωμα στα καλοκαίρια μας



Ήρθε το βράδυ της Τρίτης 7 Αυγούστου αλλά δεν έφερε μαζί του τη επιθυμητή νυχτερινή δροσιά. Ανηφορίσαμε προς την Παναγιά με την ελπίδα ότι η ρεματιά του Κουζίνου θα κατέβαζε λίγο αεράκι αλλά δε μας έκανε το χατίρι. Ήταν όλοι εκεί, τα παιδιά του Συλλόγου Νέου Αγίου Κηρύκου με τα κλασσικά πλέον κόκκινα μπλουζάκια, σαν ομάδα. Επίσης ήταν εκεί όλοι τους οι φίλοι, οι μουσικοί, οι φίλοι των μουσικών και πολλοί γονείς που ήρθαν να καμαρώσουν τα βλαστάρια τους πάνω στη σκηνή.

Ενώ οι μπάντες εναλλάσσονταν υπήρχε σε εξέλιξη έκθεση κόμικς και φωτογραφιών και πολλά χειροποίητα αντικείμενα. Ατέλειωτο πηγαινέλα, κουβέντες και σχόλια, μπύρες και σουβλάκια. Κυρίως όμως η βραδιά είχε πολύ ροκ.

Το 6ο Φεστιβάλ του ΣΝΑΚ ξεκίνησε με τους ήχους της Φιλαρμονικής και ακολούθησαν τα υπόλοιπα σχήματα. Γνωστά καλά τραγούδια και νέες συνθέσεις γιατί ναι, έχουμε και δημιουργούς. Διασκευές με φαντασία, ένταση και χορός, χειροκρότημα.

Το SNAK FEST είναι πλέον θεσμός, σημείο αναφοράς και συνάντησης, ένα δυνατό αποτύπωμα στα καλοκαίρια μας. Και κυρίως, ο Σύλλογος Νέων Αγίου Κηρύκου δείχνει πως συνεχίζει ακάθεκτος, ως ένας δημιουργικός και προοδευτικός πυρήνας της Ικαρίας.
ikariamag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: