Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ένα gay φιλί στο αμερικανικό πολεμικό ναυτικό!


Το πρώτο δημόσιο "φιλί gay" στον αμερικανικό στρατό έγινε πραγματικότητα στη ναυτική βάση της Βιρτζίνιας, όπου μετά από ένα ταξίδι 80 ημερών, τα αποβατικά σκάφη έφθασαν στο «Oak Hill». 


Η συνάντηση ήταν συγκινητική στην αποβάθρα όταν η τρίτη την τάξη, η 22χρονη υπαξιωματικός Sitlalik Snell καλωσόρισε την 23χρονη υπαξιωματικό δεύτερης κατηγορίας Marissa Gaeta.


Όταν η Gaeta αποβιβάστηκε από το πολεμικό πλοίο μπροστά σε όλους τους στρατευμένους δεν δίστασε να δείξει τη χαρά της για το ταίρι της με ένα καυτό φιλί συνοδευόμενη από ζητωκραυγές των ανδρών του πολεμικού ναυτικού.


Ήταν το πρώτο φιλί που έγινε στην αποβάθρα του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ που δεν είχε τον ‘παραδοσιακό σεξουαλικό προσανατολισμό’, όσων υπηρετούν στο ναυτικό. Τέτοιες σχέσεις έχουν απαγορευτεί στον αμερικανικό στρατό αλλά στην πράξη επικρατεί το « Μη ρωτάς, Μη λές». 


Οι δύο νέες γυναίκες διδάσκονται μαζί στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, όπου και ερωτεύτηκαν. Στη χθεσινή, όμως, συνάντηση δεν κατάφεραν αν κρύψουν τα συναισθήματά τους. Το περιστατικό έδωσε αφορμή στους εκπροσώπους των σεξουαλικών μειονοτήτων να μην σταματήσουν τον αγώνα τους κατά της σεξουαλικής καταπίεσης που προσπαθεί να επιβάλλει ο αμερικανικός στρατός…



mikres-ekdoseis

Δεν υπάρχουν σχόλια: