Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Εντυπωσιακό Lipton Ice Tea Satellite Series για άλλη μία χρονιά στη Σάμο, με συμμετοχές ρεκόρ!


Διασκέδαση, συναγωνισμός, ψυχαγωγία, ενθουσιασμός, συναρπαστικές αναμετρήσεις και μεγάλη συμμετοχή ήταν τα χαρακτηριστικά του τελευταίου τουρνουά «Lipton Ice Tea Satellite Series» που αποτελούν το «North Aegean Cup» με συνδιοργανωτή το Attica Beach Volley Club των Νίκου Σαμαρά και Θανάση Πανούσου, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 27, 28 & 29 Ιουλίου στη Σάμο στο BEACH VOLLEY - BEACH BAR στο Ποτοκάκι και τη συμμετοχή 54 ομάδων, που αποτελεί αριθμό ρεκόρ για την περιοχή.


Πολλοί φίλοι του beach volley παρακολούθησαν τα παιχνίδια των ανδρών, των γυναικών και τα μεικτά με νικητές στους άνδρες τους Χούτο Ηλία-Μαρτίνο Παντελή, στις γυναίκες τις Μοσχούρη Φρόσω-Παντελίδου Μελίνα και στο μεικτό τους Κάργατζη Λευτέρη-Σιδεράτου Δέσποινα.


Στους άνδρες έγινε ένας συναρπαστικός τελικός όπου οι Χούτος Ηλίας-Μαρτίνος Παντελής από την Αθήνα επικράτησαν των Χιωτών και ομάδας έκπληξη Κάργατζη Λευτέρη και Καββάδα Αντώνη με 2-0 μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.


Στις γυναίκες ο τίτλος πήγε στις Μοσχούρη Φρόσω και Παντέλιδου Μελίνα οι οποίες κέρδισαν 2-1 τις Δέσποινα Σιδεράτου και Ειρήνη Μυλωνά με 15-13, 13-15 και 11-7.

Τέλος οι Κάργατζης Λευτέρης και Σιδεράτου Δέσποινα ήταν οι νικητές στον τελικό του μεικτού κερδίζοντας τους Χάρρις Χριστίνα και Φράγκο Παναγιώτη με 21-19 μετά από ένα μάτς με εντυπωσιακές ανατροπές.


Οι νικητές και φιναλίστ μοιράστηκαν αναμνηστικά μετάλλια και δώρα απο το Lipton Ice Tea, δωροεπιταγές από την Wilson και δώρα απο τον τοπικό χορηγό, Go Electric Λυμπέρης, κατάστημα ηλεκτικών ειδών στο Καρλόβασι.


Το τουρνουά έκλεισε με την ανανέωση του ραντεβού για του χρόνου!
radiocafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: