Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Γιώργος Πασχαλίδης: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ - Ο ΦΙΛΟΣ - Ο ΕΝΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ - Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ - Η ΑΓΑΠΗ (video)





ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ: Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ - Ο ΦΙΛΟΣ - Ο ΕΝΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ - Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ - ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ - ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ -   Η ΑΓΑΠΗ 


Ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ BLOGSPOT" ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΑΣΒΗΣΤΗ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΤΥΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.






Απόσπασμα απο το καινούργιο βιβλίο που βγαίνει για το πως θα ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση. 

"Αυτή η ώρα είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον άνθρωπο να συνειδητοποιήσει ποιος πραγματικά είναι και να ξαναβρεί το χαμένο του εαυτό. Οπλισμένος με το βαρύτιμο εργαλείο της ανθρώπινης τυπολογίας ο σύγχρονος άνθρωπος έχει τη μοναδική δυνατότητα, να ξαναβρεί τον πραγματικό σκοπό της ύπαρξής του, διαγράφοντας μια νέα πορεία ζωής, στη βάση της αγάπης, της τρυφερότητας και της διακριτικότητας που μας διδάσκει η νέα γνώση. 

Η παγκόσμια συγκυρία της οικονομικής κρίσης που βύθισε την ανθρωπότητα στον πανικό, το άγχος, την κατάθλιψη και τις εμμονές, πρέπει να αξιοποιηθεί από τους ανθρώπους σαν μια μοναδική ευκαιρία για αναγέννηση και επιστροφή στην πραγματική ζωή, από την οποία όλοι έχουμε απομακρυνθεί λιγότερο ή περισσότερο, παρασυρόμενοι από τις επιταγές της αγοράς και την ικανοποίηση του εγωισμού μας. "










Δεν υπάρχουν σχόλια: