Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Εγκαινιάσθηκαν 12 καινούργια διαμερίσματα των ΣΟΑ στη Σάμο


Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ, εγκαινιάσθηκαν χθες το πρωϊ στο πρώην «Στρατόπεδο Κεφαλοπούλου» δώδεκα (12) ολοκαίνουργιες στρατιωτικές οικίες, όπου και θα δοθούν για χρήση στα στελέχη της Ταξιαρχίας.

Στη σύντομη προσφώνησή του ο Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος κ. Παπαθανασίου Προκόπης ανέφερε ότι το κτίριο είναι δυναμικότητας 12 διαμερισμάτων εμβαδού 90 τ.μ. περίπου το καθένα, ενώ το έργο που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2009, ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες. Το κόστος ανήλθε στο ποσό των 1.980.000€.

Με τα 12 νέα διαμερίσματα, ο συνολικός αριθμός, ανέρχεται στα 94 (σε όλο το νησί), ικανοποιώντας σημαντικό αριθμό από τις υποβαλλόμενες αιτήσεις του προσωπικού, ενώ η ολοκλήρωση και άμεση παράδοση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αποτελεί απόδειξη της διαρκούς μέριμνας της υπηρεσίας για το προσωπικό ιδιαίτερα στη δύσκολη δημοσιονομικά περίοδο που διανύουμε.

Ο Ταξίαρχος κ. Παπαθανασίου Προκόπης τέλος ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθησαν στα εγκαίνια των διαμερισμάτων, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτού του έργου.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Γκίνης Κωνσταντίνος μίλησε για τις προσπάθειες που γίνονται σε όλη την επικράτεια ώστε να ολοκληρωθούν όσα ΣΟΑ βρίσκονται σε εξέλιξη, τονίζοντας την σημασία που έχει για το ΓΕΣ η μέριμνα υπέρ του προσωπικού του, ειδικά στις παραμεθόριες περιοχές.

Στα εγκαίνια παρευρέθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου – Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιος, ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγος κ. Τελλίδης Βασίλειος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαθεοφάνους Θεμιστοκλής, ο Αντιδήμαρχος Σάμου κ. Τριανταφύλλου Νίκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Χιωτέλλης Δημήτριος, ο Λιμενάρχης Πλωτάρχης κ. Κωνσταντέλλης Νικόλαος, ο Διοικητής της ΠΥ Σάμου Πύραρχος κ. Δημακογιάννης Θεοδόσης, απόστρατοι Αξιωματικοί, άνδρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και ένοικοι των ΣΟΑ.



radiocafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: