Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Σάμος: Ολοκληρώθηκε το διήμερο των ΕΛ.ΤΑ. στην «Παραμυθούπολη»




Ολοκληρώθηκε χθες Κυριακή (16/12), το διήμερο των ΕΛ.ΤΑ Σάμου στην πλατεία Πυθαγόρα, στα πλαίσια της «Παραμυθούπολης» που διοργανώνει μέχρι τις 2 Ιανουαρίου ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου.

Και σήμερα (ειδικά μέχρι το μεσημέρι) βοήθησαν τα μέγιστα οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και αρκετά μικρά παιδιά έδωσαν το παρόν συνοδευόμενα από τους γονείς τους, περνώντας ορισμένες ώρες με κέφι και παιχνίδι από τον κλόουν που είχε αναλάβει τα παιχνίδια.

Τα παιδιά αυτό το διήμερο είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το Άγιο Βασίλη στο σπιτάκι του και να τυπώσουν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή σε γραμματόσημο. Έπαιξαν με τον ξυλοπόδαρο και με έναν δεύτερο κλόουν έδιναν διάφορα σχήματα σε μπαλόνια.

Στο σπιτάκι των ΕΛ.ΤΑ., τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αγοράσουν λευκώματα, Χριστουγεννιάτικες κάρτες, αλλά και να παραδώσουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη για το δώρο που θα ήθελε να τους φέρει. Σήμερα όμως Κυριακή έγινε και αυτό που κάθε παιδί ονειρεύεται. Να πάρει έστω κι ένα μικρό δώρο. Έτσι οι άνθρωποι των ΕΛ.ΤΑ. έδιναν τα δώρα στα μικρά παιδιά και εισέπρατταν ένα μεγάλο χαμόγελο και απέραντη ευχαρίστηση. Ακούραστη όπως πάντα η κ. Μαρία Γεωργάτου είχε φροντίσει να μοιραστούν δώρα σε όλα τα παιδιά που βρίσκονταν στην πλατεία Πυθαγόρα.

Από σήμερα (μεσημβρινές ώρες) στην πλατεία Πυθαγόρα έχουν στηθεί και μερικά μηχανήματα (μικρό Λούνα Πάρκ) και αναμένεται τα παιδιά να περάσουν ακόμα πιο όμορφες στιγμές στην «Παραμυθούπολη».

Αξιόλογη η πρωτοβουλία των ΕΛ.ΤΑ., απέσπασε τα εγκωμιαστικά σχόλια των παρευρισκομένων και ευχόμαστε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και την επόμενη χρονιά. Χρόνια Πολλά. Καλές Γιορτές.

Αλέξης Κομνηνός
radiocafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: