Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η Αγνή Καλογερή έκανε αναφορά για την ΕΟΣΣ

Μετά τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί στον χώρο των αμπελουργών της Σάμου με τις αλληλοσυγκρουόμενες αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που αφορούν την δίκαιη και αναγκαία προσφυγή της ΕΟΣΣ η βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Αγνή Καλογερή κατέθεσε αναφορά στο προεδρείο της Βουλής για τον Υπουργό Εσωτερικών.

Μεταφέροντας την ανησυχία των αμπελουργών της Σάμου δήλωσε: «Ο τραγέλαφος που επικρατεί στον τρόπο λειτουργίας των δημόσιων υπηρεσιών καθρεφτίζει την πολιτική πρακτική της τρικομματικής κυβέρνησης. Είναι ανίκανοι να αντιμετωπίσουν φλέγοντα ζητήματα με την πρέπουσα νομιμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η παραμονή τους στην εξουσία κάνει κακό στον τόπο».
Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ
Για τον κ. Υπουργό Εσωτερικών

ΘΕΜΑ: «Δύο έγγραφα με αντίθετες αποφάσεις αλλά με τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου και την ίδια ημερομηνία»

Κύριε Υπουργέ, με λύπη μου σας διαβιβάζω:

Α) τις εκ διαμέτρου αντίθετες αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου με το ίδιο θέμα, τον ίδιο αριθμό πρωτοκόλλου, την ίδια ημερομηνία, που δημοσιεύθηκαν στο site diavgeia.gov.gr με διαφορά λίγων ωρών. Κείμενα που αφορούν καίρια την τύχη 3.000 αμπελοπαραγωγών της Σάμου.

Β) τη διαμαρτυρία του Δ.Σ. της ΕΟΣΣ προς τον κ. Πρωθυπουργό, και σας ρωτώ:

1. Τι μεσολάβησε σε χρονικό διάστημα 2 ωρών ώστε να κατέβει η πρώτη και να αναρτηθεί η δεύτερη απόφαση; Τι κρύβεται πίσω απ’ αυτό;

2. Αν ένας πολίτης αναφερθεί στο έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης με αριθμό πρωτοκόλλου 50027/5756 με ημερομηνία 26/11/2012 σε ποια απ’ τις δύο αποφάσεις αναφέρεται;

3. Ποιο αίσθημα σοβαρότητας, υπευθυνότητας και νομιμότητας πηγάζει από τα αλληλοσυγκρουόμενα αιτιολογικά των αποφάσεων;

Η καταθέτουσα Βουλευτής
ΑΓΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: