Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Δύο Χριστουγεννιάτικα δέντρα από γάλα παρέδωσαν οι αυτοδύτες Σάμου

Ξεπέρασαν τον στόχο τους τα μέλη του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου παραδίδοντας 210 λίτρα γάλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Μητρόπολης Σάμου.

Την Παρασκευή το μεσημέρι μέλη του συλλόγου κουβάλησαν πακέτα με γάλα φτιάχνοντας ουσιαστικά δύο χριστουγεννιάτικα δέντρα από γάλα και όχι ένα όπως ήταν ο στόχος που είχε ορίσει ο σύλλογος ξεκινώντας την προσπάθεια. Ο σύλλογος Αυτοδυτών έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολλές τέτοιες δράσεις που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και στοχεύουν στην ανακούφιση των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων.

Εξάλλου το παντοπωλείο όλες τις προηγούμενες ημέρες με την συνδρομή των κοινωνικών λειτουργών αλλά και πλήθους εθελοντριών μοίρασε πολλές τσάντες με τρόφιμα σε οικογένειες που πληρούσαν τις προϋποθέσεις.

Οι τσάντες περιέχουν όσπρια , ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, βούτυρο , γάλα , κονσέρβες, απορρυπαντικά, χαρτικά αλλά και κοτόπουλο ενώ ήδη στάλθηκαν εκατό δέματα στην Ικαρία. Τα άτομα που έχουν απευθυνθεί φέτος στο κοινωνικό παντοπωλείο είναι πολλά περισσότερα από πέρυσι αλλά ο ακριβής αριθμός δεν είναι ακόμη γνωστός καθώς δεν έχει γίνει η τελικά απογραφή. Το βέβαιο είναι ότι θα ξεπεράσουν τα 1200 άτομα.
Σύνταξη: Χάρης Ζαβουδάκης 
era-aegean

Δεν υπάρχουν σχόλια: