Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Έναρξη απόψε για την «Παραμυθούπολη» στη πόλη της Σάμου

Φέτος τα Χριστούγεννα, ο πεζόδρομος και η Πλατεία Πυθαγόρα θα φιλοξενήσουν την«Παραμυθούπολη» από την Παρασκευή14 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και 2 Ιανουαρίου 2013. Μια "πόλη" για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες.

Η τελετή έναρξης των εκδηλώσεων θα γίνει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 7.00 μ.μ. με την πραγματοποίηση της λαμπαδηδρομίας που θα έχει ως σημείο εκκίνησης τα γηπεδάκια στην παραλιακή οδό και τελικό σταθμό την Πλατεία Πυθαγόρα, όπου θα γίνει η εγκατάσταση του Αϊ Βασίλη στο σπιτάκι του και ο φωτισμός της Παραμυθούπολης και του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Στη «Παραμυθούπολη» θα μπορούν όλοι να ζήσουν τα χριστουγεννιάτικα όνειρά τους…στο σπιτάκι του Αι Βασίλη, στο Ζαχαρόσπιτο, στο σπίτι των Ξωτικών, να στείλουν τα γράμματα τους στο Ταχυδρομείο του Βόρειου Πόλου, στο carousel, στο τρενάκι, να διασκεδάσουν στο Λούνα Παρκ, να παρακολουθήσουν παραστάσεις και συναυλίες, να συμμετάσχουν στα δημιουργικά εργαστήρια, στα εργαστήρια χειροτεχνίας και στα παιχνίδια με δράση, να παίξουν με τα χρώματα κάνοντας face painting, να διαβάσουν βιβλία και να γευθούν γιορτινές λιχουδιές, πίνοντας σοκολάτα και ζεστό κρασί!!!
samostimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: