Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Από τη Συνάντηση Στελεχών, της Κοινωνικής Συμφωνίας (video)




Τη Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2012, στο φιλόξενο χώρο του Ιωνικού Κέντρου στη πλάκα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στελεχών της Κοινωνικής Συμφωνίας από την Αττική και ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" ήταν φυσικά εκεί.

Παλιοί φίλοι, σύντροφοι από τα παλιά, αλλά και νέοι άνθρωποι, συμμετείχαν με χαρά αλλά και ελπίδα για τις δυνατότητες που δημιουργεί η συλλογική δράση της Αριστεράς στη δύσκολη νέα εποχή της κρίσης.


Μετά από μία εκπληκτική εισήγηση της Προέδρου της "Κοινωνικής Συμφωνίας", σ. Λούκας Κατσέλη, ο διάλογος πήρε "φωτιά" με πολύ αξιόλογες τοποθετήσεις για μια σειρά θεμάτων που απασχόλησαν τη διαδικασία αυτή του πολιτικού διαλόγου των στελεχών Ατιικής.

Θέματα που έχουν να κάνουν με το παρόν και το μέλλον της Ελληνικής Κοινωνίας αλλά και Οικονομίας, το μέλλον της Αριστεράς σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα Εθνικά μας θέματα, τη προοπτική της συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, και διάφορα οργανωτικά θέματα, ήταν μερικά από τα πολλά που συζητήθηκαν.

Σύντομα η "ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ" θα προχωρήσει στην Εθνική της Συνδιάσκεψη, όπου εκεί όλες αυτές οι προβληματικές που αναπτύχθηκαν και πολλά άλλα, να λάβουν τη μορφή της πολιτικής απόφασης αλλά και υλοποίησης...Υπομονή έως το Γενάρη λοιπόν, ενόψει εξελίξεων του χώρου..


















Ρεπορτάζ: "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
 http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: