Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Φρίκη: Ισλαμιστής μισθοφόρος εκτελεί εν ψυχρώ 11 Σύρους στρατιώτες

Nέο σοκ στην παγκόσμια κοινή γνώμη από την δράση των ισλαμιστών ανταρτών και μισθοφόρων στην Συρία, μετά το βίντεο που αποκάλυψε στην Ελλάδα πρώτο το defencenet.gr και στο οποίο απεικονίζεται ισλαμιστής να ξεριζώνει και να τρώει την καρδιά Σύρου στρατιώτη.

Στο βίντεο ένας ισλαμιστής με μαύρη κουκούλα, εκτελεί με συνοπτικές διαδικασίες έντεκα Σύρους στρατιώτες που στέκονται γονατιστοί μπροστά του.

Όπως ακούγεται να λέει δευτερόλεπτα πριν την εκτέλεση «Το δικαστήριο της Σαρία για την ανατολική περιφέρεια στο Ντέιρ Αλ Ζορ καταδίκασε σε θάνατο αυτούς τους αποστάτες στρατιώτες για σφαγή των αδερφών μας και των οικογενειών τους στη Συρία» ακούγεται να λέει ο άνδρας.

Οι επίσης κουκουλοφόροι άνδρες που τον συνοδεύουν ακούγονται να φωνάζουν «Ο Θεός είναι μεγάλος». Ότι φώναζαν δηλαδή και οι ισλαμιστές στην τελευταία μεγάλη συγκέντρωσή τους στην Ομόνοια για την δημόσια "ταφή" ενός μουσουλμάνου...

Κατά τα φαινόμενα πρόκειται για ισλαμιστή μισθοφόρο, αφού όπως μεταδίδει το Reuters "Προέρχεται από το μέτωπο Αλ Νούσρα που με την Αλ Κάιντα" οι οποίοι είναι όλοι ξένοι υπήκοοι (Σαουδάραβες, Τούρκοι, Πακιστανοί, Τσετσένοι κλπ)!
defencenet.gr

Υ.Γ:  Το YouTube απέσυρε το συγκεκριμένο Βίντεο, λόγω αποτροπαιου περιεχόμενου

Δεν υπάρχουν σχόλια: