Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Ο κ. Μανόλης Κάρλας Υποψήφιος Βουλευτής Σάμου ?!

"Από χωρίον εις χωρίον" ο πρώην Νομάρχης ξεκίνησε ήδη το προεκλογικό του αγώνα.

Εθεάθη πρόσφατα στους Βουρλιώτες αλλά και σε πολλά άλλα χωριά του Νησιού μας, προκειμένου να ξαναέρθει σε επαφή με την εκλογική του πελατεία..

Προσπαθεί να τους πείσει πόσο αναγκαίος είναι στην πολιτική ζωή του τόπου μας, κρατώντας πλέον αποστάσεις από τον πολιτικό του χώρο το "ΠΑΣΟΚ". 

Μετά από αξιόπιστες πληροφορίες του "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ" σας ενημερώνουμε ότι ήδη ο κ. Μανόλης Κάρλας προσεγγίζει στελέχη του "ΣΥΡΙΖΑ" επιδιώκοντας να τους πείσει για το πόσο ακόμα χρήσιμος είναι για το τόπο, αλλά και για το ψηφοδέλτιο του "ΣΥΡΙΖΑ" στη Σάμο. 

Μνημονιακός, "προσκηνυμένος",  Τουρκολάγνος ο πρώην Νομάρχης, ενώ ακόμα δεν έχει παραιτηθεί από το νεοφιλελεύθερο "ΠΑΣΟΚ", ζητάει τη στήριξη του αντισυστημικού ΣΥΡΙΖΑ για να είναι Υποψήφιος στα ψηφοδέλτια του τις επόμενες Βουλευτικές Εκλογές. 

Φτάνει πια,,,αρκετά μας σώσατε κ. Κάρλα και εσείς και ο "κολλητός" σας φίλος και συνεργάτης σας, πρώην Βουλευτής Σάμου του "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ". ...

Η Πατρίδα μας πλέον δεν αλλάζει απλά σελίδα. Αλλάζει ολόκληρο το Βιβλίο και εσείς ανήκετε  στο παρελθόν μιας λαϊκίστικης και μόνο διαχείρισης. 

Με κύριο φορέα τον ανατρεπτικό ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, όπου δίπλα του συσπειρώνονται και συμπαρατάσσονται γνήσιες πολιτικές και κοινωνικές  αντιμνημονιακές δυνάμεις, θέση δεν θα πρέπει να έχουν "προσωπικότητες" που ακόμα και στις πρόσφατες εκλογές στήριζαν υποψηφιότητες σαν του "Σαμιώτη Τσολάκογλου". 

Εδώ σαν Νομάρχης Σάμου, "προσκυνάει" τον Αρχηγό των "Γκρίζων Λύκων",
ενώ ο κ. Μπαικάλ κοιτάζει αλλού..!! 

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: