Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Σάμος: Μίσθωση των χώρων των τραπεζοκαθισμάτων ζητά το Λιμενικό Ταμείο

Στην μίσθωση των χώρων που καταλαμβάνουν τα τραπεζοκαθίσματα στις χερσαίες ζώνες λιμένων του Δήμου Σάμου προσανατολίζεται το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.

«Θέλουμε με το τρόπο αυτό να διευκολυνθεί η μίσθωση των χώρων των χερσαίων ζωνών» δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Ε.ΡΑ. Αιγαίου" ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Μανόλης Μαυρέλος, και πρόσθεσε: «Η απόφαση αυτή θα αποσταλεί προς έγκριση στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση και μετά την έγκριση της θα προβούμε στην μίσθωση των προαναφερόμενων χώρων πλην των περιπτώσεων που έχουν πρωτόκολλο κατεδάφισης των κατασκευών που έχουν κριθεί ως παράνομες και δεν έχουν συμμορφωθεί."


"Αρχικά", συνέχισε ο κ. Μαυρέλος, "είχα προτείνει στους καταστηματάρχες και σε προφορική συνεννόηση με την Κτηματική υπηρεσία του Δημοσίου να μισθωθεί ο χώρος για φέτος με τον όρο ότι θα απομακρυνθούν οι κατασκευές από την χερσαία ζώνη μέχρι τον Νοέμβριο.

Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από το Σωματείο των Καταστηματαρχών και για αυτό προχωράμε στη νέα πρόταση να δώσουμε άδειες χωρίς κανένα όρο εκτός αυτών που έχουν πρωτόκολλο, με την προϋπόθεση βέβαια η απόφαση να εγκριθεί από την αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου".
ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: