Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαταστήσει το δημόσιο χαρακτήρα στρατηγικών επιχειρήσεων»

“Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων την πώληση του ΟΠΑΠ ”

"Η πλαστή εικόνα που προσπαθεί να διαμορφώσει η κυβέρνηση δεν μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητα: ο δρόμος ήταν λάθος εξ αρχής και με μεγάλο κοινωνικό κόστος".


Τα παραπάνω σημείωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο ρ/σ "Real". Αντίστοιχα σημείωσε ότι Κομισιόν και ΔΝΤ έχουν συμφέρον να δικαιολογούν τις επιλογές τους, εξ ού και ευθυγραμμίζονται με την ελληνική κυβέρνηση. 
 
Σε ό,τι αφορά τις τελευταίες εξελίξεις, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων την πώληση του ΟΠΑΠ - "μια χρυσοτόκο όρνιθα τη δίνουμε μέσα από αδιαφανείς διαδικασίες σε κάποιους ημέτερους, περί αυτού πρόκειται" ανέφερε- ενώ τόνισε ότι η πώληση του μεριδίου της Hochtief δεν είναι επένδυση αλλά "μια υποκατάσταση ιδιοκτητών".

Εξάλλου επεσήμανε ότι σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει κυβερνητική εξουσία θα εξετάσει τους όρους που έγιναν οι αποκρατικοποιήσεις και θα κινηθεί στη βάση της πολιτικής βούλησης "να αποκαταστήσουμε το δημόσιο χαρακτήρα σε μια σειρά στρατηγικές επιχειρήσεις".
Η ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: