Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Τόσο "πολιτικά ανίκανος" είναι ο κ.Νάσος Γιακαλής ή υπάρχουν άλλες σκοπιμότητες?

Αφού εξάντλησε όλη την υπομονή που τον χαρακτηρίζει, ο ανεξάρτητος και μαχητικός Περιφερειακός  Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Γιαρμαδούρος,  επιστολή έστειλε στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ, Σταύρο Δημηρούδη διαμαρτυρόμενος για την αγνόησή του αιτήματος του, από την Περιφερειακή Αρχή. 

Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 25 Γενάρη 2013 με γραπτό του αίτημα ζητούσε να ενημερωθεί για το σύνολο των έργων του ΕΣΠΑ στη Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Να σημειωθεί ότι την επιστολή την υπέβαλε τότε, μετά από τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων , όπου έφερνε την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στην προτελευταία θέση σε όλη την Ελλάδα. 

Μετά από 4 μήνες και που φυσικά έως σήμερα καμιά απάντηση δεν έχει λάβει , επανέρχεται με νέα του επιστολή προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου και η οποία έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Σήμερα ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" τη δημοσιεύει ολόκληρη πιο κάτω: 

ΓΙΑΡΜΑΔΟΥΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου
Καβείρων 11 τ.κ. 81400 Λήμνος
Τηλ: 6932486078 fax: 2254024769
Email: giarmadouros@gmail.com


Μύρινα Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

Προς τον πρόεδρο του περιφερειακού συμβουλίου Β. Αιγαίου

Κύριε πρόεδρε

Με επιστολή μου στης 25 Ιανουαρίου σας είχα ζητήσει να μου δοθούν τα στοιχεία που αφορούν τα έργα και τις μελέτες κατά περιφερειακή ενότητα της περιφέρειας μας για το ΕΣΠΑ της περιόδου 2007 – 2013.

Σε πρόσφατο περιφερειακό συμβούλιο σας το υπενθύμισα και πήρα την απάντηση ότι θα λάβω τα στοιχεία άμεσα…

Όμως δεν μπορώ να κατανοήσω τι θα πρέπει να υπάρξει ώστε να λάβει τέλος η ανικανότητα της διοίκησης και να μου δοθεί απάντηση.

Ο κ. Βαγγέλης Γιαρμαδούρος
Το ότι δεν μου έχουν δοθεί τα στοιχεία που ζήτησα αν και έχουν μεσολαβήσει τουλάχιστον τρείς μήνες, με βάζει στις εξής σκέψεις:

Α) ότι είναι μεγάλος ο όγκος των δεδομένων και δεν μπορείτε ακόμη να τα συγκεντρώσετε

Β) ότι δεν μπορούν οι υπηρεσίες της περιφέρειας να γνωρίζουν αυτά τα δεδομένα και εξ αυτού του γεγονότος να είμαστε στην προτελευταία θέση στις απορροφήσεις αυτών των προγραμμάτων στην Ελλάδα.

Γ) ότι δεν θέλετε σε καμιά περίπτωση να εμφανιστούν αυτά τα στοιχεία και να φανεί το μέγεθος της διαφοράς σε έργα ανάμεσα στις περιφερειακές ενότητες.

Υπάρχουν και άλλες σκέψεις που αφορούν αυτήν την συμπεριφορά της διοίκησης αλλά αυτό το αφήνω πλέον σε σας.

Παρακαλώ λοιπόν στα πλαίσια της δυνατότητας που ορίζει ο κανονισμός λειτουργίας του συμβουλίου μας ( που έχουν ξεπεραστεί κατά τρεις μήνες ) να μου δοθούν άμεσα τα στοιχεία αυτά.

Με τιμή
Γιαρμαδούρος Βαγγέλης

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: