Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Τι αναφέρει η επιστολή της Αγνής Καλογερή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου ?



Επιστολή προς το Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου συνέταξε και έστειλε η Βουλευτής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αγνή Καλογερή, αναφερόμενη στο πρώτο θέμα που θα απασχολήσει σήμερα τη συνεδρίασή του και που έχει να κάνει με τον αποκλεισμό του Λιμένος της Πρωτεύουσας από την Κυβέρνηση των Βρυξελλών και την Ναυτιλιακή Εταιρία HSW.

Η Επιστολή έχει ως εξής:

Προς: Δημοτικό Συμβούλιο Σάμου
Κοινοποίηση: ΜΜΕ


ΣΑΜΟΣ, 27/05/2013

Κύριε Πρόεδρε,

Δυστυχώς η αλλαγή των δρομολογίων της ολυμπιακής καθώς και η ειλημμένη υποχρέωσή μου για συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών και τους εργαζόμενους της Δ.Ο.Υ. την Τρίτη το πρωί, με αναγκάζουν να μη μπορώ να παραστώ στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 27ης Μαΐου.

Αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα των θεμάτων που θα συζητηθούν και ιδιαίτερα αυτών που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού και το κλείσιμο υπηρεσιών της Δ.Ο.Υ. θα ήθελα να σας δηλώσω ότι:

1. Η συρρίκνωση υπηρεσιών της Δ.Ο.Υ. θα υποβαθμίσει το επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και θα ανεβάσει το κόστος της διοικητικής εξυπηρέτησής τους.

2. Το πάνδημα εκπεφρασμένο αίτημα των φορέων του τόπους μας για καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμου με τον Πειραιά με σύγχρονα πλοία καθώς και η εναλλάξ προσέγγιση του πλοίου «Νήσος Μύκονος» και στα δυο λιμάνια του νησιού είναι απόλυτα δίκαιο, με βρίσκει σύμφωνη και αρωγό σε κάθε προσπάθεια επίλυσής του.

Πιστεύοντας ότι σε αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσαν να υπάρξουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες εκ μέρους σας, εύχομαι για την αποψινή συνεδρίασή σας καλή πρόοδο και αποτελεσματικότητα.


Με τιμή
ΑΓΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΗ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: