Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Σάμος - Ικαρία: Τι καράβια θα έχουμε

Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες είναι κάθε χρόνο η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σάμου και της Ικαρίας με τον Πειραιά μιας και τα δυο νησιά ακολουθούν τις συνέπειες των επιχειρηματικών συγκρούσεων στο Αιγαίο.


Έτσι για το καλοκαίρι του 2013 στη γραμμή Ικαρία –Σάμο συνεχίζει η NEL με το πλοίο ΜΥΤΙΛΗΝΗ με 3 δρομολόγια, εβδομαδιαίως και με τη προσθήκη του ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ 1 με άλλα τρία μεσημεριανά δρομολόγια από Πειραιά προς Μύκονο, Εύδηλο και Βαθύ, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο, φιλοδοξεί να κερδίσει τη επιβατική κίνηση την καλοκαιρινή περίοδο.

Η ανταγωνίστρια εταιρεία HELLENIC SEAWAYS βάζει ξανά στη γραμμή το σύγχρονο ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ από τις 14 Ιουνίουως τη 1 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρετε στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας , το πλοίο θα αναχωρεί από Πειραιά στις 8:05, καθημερινά για Σύρο –Μύκονο και Εύδηλο και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο το πλοίο θα προσεγγίζει και το Καρλόβασι με επιστροφή στον Πειραιά αργά το βράδυ.

Σε ότι αφορά τις υπόλοιπες μέρες τώρα, το πλοίο θα φτάνει μέχρι τον Εύδηλο και θα επιστρέφει.

Ο προγραμματισμός αυτός της εταιρείας έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις στο νησί της Σάμου για το γεγονός ότι το πλοίο δεν θα προσεγγίζει το κύριο λιμάνι του νησιού στην πρωτεύουσα του νομού, στο Βαθύ.
samostimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: