Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ


Με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για το Περιβάλλον στις 5 Ιουνίου, ο πρόεδρος και η εκτελεστική επιτροπή του κόμματος των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Παγκόσμια Ημέρα για το περιβάλλον που καθιερώθηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το 1972, έχει ως στόχο, την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών, για τα περιβαλλοντικά προβλήματα του πλανήτη μας αλλά και της χώρας μας.

Η ρύπανση του περιβάλλοντος και η προστασία του, αποτελεί σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, ένα από τα πιο πιεστικά προβλήματα που πρέπει να απασχολήσει, την ελληνική κυβέρνηση, που φαίνεται όμως ότι έχει αποστασιοποιηθεί από πολιτικές που προστατεύουν το περιβάλλον και αξιοποιούν τους φυσικούς πόρους.

Η γη αποτελεί το σπίτι όλων μας και οφείλουμε να το σεβόμαστε. Η μάχη για το περιβάλλον, πρέπει να γίνει τρόπος ζωής μας, η διασφάλιση της ποιότητας καθώς και της αποκατάστασης του, είναι καθήκον όλων. Η φύση δεν αυτοκτονεί αλλά δυστυχώς εκτελείται από την ασυνέπεια λόγων και πράξεων, όλων αυτών που υποτίθεται ενδιαφέρονται για το περιβάλλον.

Τέλος τα λόγια ώρα για έργα.

Αποκτούμε περιβαλλοντική συνείδηση, σεβόμαστε το φυσικό πλούτο, αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής μας.»

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: