Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ: Απόψε στις 7μμ όλοι μαζί για τη Δημόσια Τηλεόραση


Η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας δικτατορικές μεθόδους, ανακοίνωσε τον «ξαφνικό θάνατο» της δημόσιας τηλεόρασης, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. 

Οι προφάσεις που χρησιμοποιούνται είναι η αδιαφάνεια και οι σπατάλες, για τις οποίες ευθύνονται οι ίδιες οι κυβερνήσεις του παρελθόντος, των οποίων φυσική συνέχεια η τρικομματική κυβέρνηση του παρόντος, ήδη καταγγέλλεται για διορισμούς ημετέρων από το τηλέφωνο… .

Πρόκειται για μία πράξη ενάντια, ενάντια στην πολυφωνία, τον πολιτισμό και τη δημοκρατία. Αφήνεται η ενημέρωση στο χέρι των ιδιωτικών συμφερόντων, τα οποία συνεχίζουν να χρηματοδοτούνται από κρατικές τράπεζες, έτσι ώστε να προπαγανδίζουν αναίσχυντα τον σφαγιασμό του Λαού για την δήθεν «σωτηρία της Χώρας».

Κατά αναλογία με την ΕΡΤ και με το ίδιο σκεπτικό - για λόγους οικονομίας και χρηστής διαχείρισης- οι επόμενοι στόχοι είναι σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, τοπική αυτοδιοίκηση, υποδομές και δομές κοινωνικής υποστήριξης.

Καλούμε τον Σαμιακό Λαό να δυναμώσει έμπρακτα το κίνημα αντίστασης στα μνημόνια και με τη νέα αφορμή απέναντι στο πραξικόπημα του κλεισίματος της Δημόσιας Τηλεόρασης. Είναι καθήκον απέναντι στην Δημοκρατικό μας Πολίτευμα, σύμφωνα με το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος!

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση που διοργανώνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στις 7 το απόγευμα στην πλατεία Πυθαγόρα. 

Η δημόσια τηλεόραση δεν θα κλείσει. 


Το πραξικόπημα δεν θα περάσει.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας

Δεν υπάρχουν σχόλια: