Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Γράμμα ενός Ταλιμπάν


Επιστολή μας έστειλε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κώστας Αμυρσώνης σχολιάζοντας με το δικό του τρόπο, το άρθρο του εξωτερικού συνεργάτη μας με θέμα: "ΠΑΣΟΚ" Σάμου: Πότε θα βγει λευκός καπνός από τη Νομαρχιακή ?

Εμείς σαν "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" θυμίζουμε στον κ. Αμυρσώνη την πάγια θέση μας: Πατήστε..ΕΔΩ! 


Γνωρίζουμε τον κ. Αμυρσώνη πολλά χρόνια και σεβόμαστε το ήθος και την αξιοπρέπεια του, ανεξάρτητα αν κατά καιρούς έχουμε διαφορετικές πολιτικές και μόνο εκτιμήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον οποιονδήποτε άλλον φίλο που νομίζει ότι θίγεται προσωπικά, αφού το φιλοξενούμενο παραπολιτικό και χιουμοριστικό δημοσίευμα δεν έχει τέτοια πρόθεση.

Επικοινωνήσαμε με τον συνεργάτη μας εκ νέου, και τον ενημερώσαμε για την επιστολή αυτή και ο οποίος τροποποίησε διευκρινιστικά την επίμαχη παράγραφο ως εξής: Πατήστε ΕΔΩ..!

Οφείλουμε όμως να αποσαφηνίσουμε ότι το παραπολιτικό κείμενο του συνεργάτη μας δεν το θεωρούμε βλάσφημο και ιδιαίτερα όπως αυτό τροποποιήθηκε, αλλά καυστικό, σατυρικά αποκαλυπτικό της παρακμής που διέπει σχεδόν εξ ολοκλήρου το ίδιο το πολιτικό  σύστημα της χώρας. Μιας παρακμής που πρωτοστάτησαν σε αυτήν τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα Ν.Δ και "ΠΑΣΟΚ" και που δυστυχώς ακόμη, συνεχίζουν αμετανόητα.

Στη συνέχεια δημοσιεύουμε την επιστολή του κ. Αμυρσώνη:



Δεν υπάρχουν σχόλια: