Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Σάμος: Οι ξενοδόχοι κινητοποιούνται για φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια


Σειρά αλλεπάληλων δράσεων στο αμέσως προσεχές διάστημα αναλαμβάνει η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου. 

Επιθυμεί να κινητοποιήσει όλα τα μέλη της και τους τοπικούς επαγγελματικούς συλλόγους, προκειμένου να φέρουν από φέτος στη Σάμο αεροπορική εταιρεία που θα προσφέρει εισιτήρια χαμηλού κόστους, για την τόνωση της τουριστικής κίνησης.

Μετά από συνάντηση που η Ένωση είχε την περασμένη Δευτέρα στο Καρλόβασι με όλους τους επαγγελματικούς συλλόγους του νησιού, συμφωνήθηκε ότι ο κάθε σύλλογος θα αναλάβει να λάβει 100 ευρώ από κάθε μέλος του, με κοινό στόχο να έρθει στη Σάμο αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, αφού, όπως διαπιστώνεται, οι αφίξεις Ελλήνων και ξένων τουριστών τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν πτωτική πορεία.

Η διαχείριση των χρημάτων αυτών θα γίνει από Επιτροπή που θα αποτελείται από τους Προέδρους των συλλόγων. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν -το αργότερο ως τις 15 Σεπτεμβρίου- θα πρέπει να είναι συνολικά 200.000 ευρώ.

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, στις 19.30, θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Aeolis», όπου καλούνται να παρευρεθούν οι πρόεδροι όλων των συλλόγων .

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 19.30, στο ξενοδοχείο «Λαμπιτώ» στο Πυθαγόρειο, θα γίνει ενημερωτική συνάντηση όλων των μελών των συλλόγων Πυθαγορείου-Ποτοκακίου-Ηραίου.

Έχει οριστεί, τέλος, και συνάντηση των ξενοδόχων τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο «Aeolis», στις 19.30.
http://my-samos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: