Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

ΣΑΜΟΣ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Αφού τα ζητούσαν...τα άκουσαν !



Επιστολή έστειλε το Υπουργείο Ανάπτυξης στην αντίστοιχη Διεύθυνση της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, και αφού προκαλούν και αφού τα ζήταγαν, τα άκουσαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους. Δεν έχουν μάθει οι κύριοι στα Υπουργεία ότι στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί ?

Σαν να μη ξέρουν τίποτα λοιπόν στο Υπουργείο, ρωτούν με έγγραφό τους πληροφορίες σχετικές με Χωροταξικά θέματα κατά την διαδικασία αδειοδότησης μεταποιητικών επιχειρήσεων στη Σάμο.

Η συντακτική ομάδα του "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ' εξασφάλισε και σας παρουσιάζει σήμερα  Σάββατο 1η Ιούνη αποκλειστικά την επιστολή του Υπουργείου Ανάπτυξης, αλλά και την απάντηση "έξω από τα δόντια"  του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους. 

Σας συνιστούμε να τις διαβάσετε προσεκτικά, αφού παρουσιάζουν  ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Παπαθεοφάνους, από τη δεύτερη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Χίο, είχε παρουσιάσει την εισήγηση της Αντιπεριφέρειας Σάμου για την αναγκαιότητα της αναθεώρησης του χωροταξικού σχεδιασμού στο Νομό μας και ένα αρχικό πλαίσιο δημόσιας διαβούλευσης. 



Ας διαβάσουμε τώρα με προσοχή την Απάντηση που έλαβαν στο ΥΠΑΝ, από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου. 



 "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: