Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Τι παίζεται στην Ικαρία;



Βρε τι κακό μας βρήκε αρχές καλοκαιριού; Το περιμέναμε, δεν το περιμέναμε; Ποιος να μας το απαντήσει αυτό τώρα; Έτσι στα καλά καθούμενα σκοτείνιασαν τα πάντα στην Ελλάδα. Ή μάλλον για να είμαστε πιο σαφείς σκοτείνιασαν οι δέκτες της τηλεόρασης ανά την Ελλάδα.

Πατάει ο μπάρμπας ΕΤ1 να δει ειδήσεις, τίποτα. Πατάει η θειά ΝΕΤ να δει DOWTON ABBEY και Βίκυ Φλέσσα, ξανά-μανά τίποτα. Πατάει ο αγρότης ΕΤ3 να δει τον καιρό με τον Αρναούτογλου για να ξέρει αν θα κλαδέψει, μαύρο σκοτάδι. Ανοίγουν να ακούσουν μουσική και νέα από τα ραδιόφωνα της περιφέρειας, μούγκα.

Το μόνο που έμεινε είναι η Φατμαγκιούλ, και ο Σουλεϊμάν. Α, και ολίγο από Καρανταγί. Άπαπα κατάρα δηλαδή. Με αυτά θα βγάλουμε ολάκερο καλοκαίρι σκεφτήκαμε; Αφού λοιπόν έγιναν έτσι τα πράγματα, είπαμε και εμείς, οι STAGE ALIVE δηλαδή, να γυρίσουμε την επαρχία και να δείξουμε κάτι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Θα μου πείτε τώρα ποιος θέλει να δει στην Ελλάδα τι πραγματικά συμβαίνει; Ε πώς;

Όλο και κάποιος θα ενδιαφέρεται να δει το πως επηρεάζει η κρίση τις σεξουαλικές σχέσεις ενός ζευγαριού. Ή το τι οδηγεί στην ξενιτειά και φεύγουν μετανάστες οι νεοέλληνες. Αλλά και το πώς ένας υδραυλικός μπορεί να σηκώσει το φορτίο μιας πονεμένης σχέσης. Ή μήπως δεν ενδιαφέρεται κάποιος για τους τόσους δημοσίους υπαλλήλους που οι φουκαράδες απειλούνται με απόλυση; Αμ, το τι κάνει και το πως περνάει μέσα στη φυλακή η Βίκυ Στάματη, όλο και κάποιον θα τον τρώει η περιέργεια. Αλλά τι τα θέλετε ό,τι και να λέμε, η αλήθεια είναι ότι έχουμε καταντήσει ένας απέραντος οίκος ανοχής. Το θέμα βέβαια είναι το πως συμπεριφέρεται αυτός ή μάλλον αυτή που εργάζεται σε ένα τέτοιο «σπίτι»! Θα το δούμε κι αυτό!

Για όλα λοιπόν αυτά και άλλα πολλά ερχόμαστε από 20 Ιουνίου στην Ικαρία να σας δείξουμε την πάσα αλήθεια. Στις 20 λοιπόν του μήνα ξεκινάμε από τον Εύδηλο, στου Τραμπαρίφα...χαλαρά, στις 21 θα είμαστε στον Άγιο Κήρυκο στο Θερινό Κιν/φο Ρεξ, στις 22 καλεσμένοι στους Φούρνους, από τον Αθλητικό Σύλλογο «Ο ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ» και θα κλείσουμε στις 23 στις Ράχες στο Δεντρόσπιτο.

Αλλά επειδή πολλά σας τα είπαμε, δεν έρχεστε από εκεί να τα πούμε από κοντά καλύτερα; Ε τι λέτε; Όχι τίποτα άλλο για να διαπιστώσετε κι εσείς, ιδίοις όμμασι αυτήν τη φορά, για το ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ.

Καλή σας διασκέδαση.
http://www.ikariamag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: