Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Τελείωσε ο πολιτικός χρόνος του Σαμαρά


“ Φτάνει πια με τους εκβιασμούς των Μερκελιστών και των συμφερόντων που τους στηρίζουν - Όσο παραμένει στην πρωθυπουργία ο Αντώνης Σαμαράς η χώρα κινδυνεύει ”


Σε πανικό ο ετοιμόρροπος πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς υποστηρίζει ότι αν η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές, τότε θα μπει σε περιπέτειες.
 
Τι εννοεί; Μα αυτό που παπαγαλίζουν από χθες ευρωπαϊκοί και γερμανικοί κύκλοι: Ότι, δήθεν, το κλείσιμο της ΕΡΤ, αποτελεί προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης. Η ίδια πληροφορία διέρρευσε και από την συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα.

Η λαομίσητη κυβέρνηση Σαμαρά, επιχειρεί να εκβιάσει, για άλλη μια φορά, τον ελληνικό λαό. Η διαπλοκή και τα δομημένα συμφέροντα, εκείνα τα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, υπερεθνικά και ντόπια, που εξαθλιώνουν τον ελληνικό λαό επιχειρούν να καλλιεργήσουν κλίμα τρομοκρατίας. 

Όπως έπραξαν το καλοκαίρι του 2012 για να πετύχει ο Αντώνης Σαμαράς και το κόμμα του την "ανάπηρη πρωτιά" και να γίνει ο εντολοδόχος της τρόικας στην επιχείρηση φτωχοποίησης του ελληνικού λαού και ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας. Οι εφημερίδες της διαπλοκής ήδη προσπαθούν να εκφοβίσουν τον ελληνικό λαό με καταστροφολογία και ψευδοδιλήμματα.


Ο λαός μας, όμως, πια έχει πείρα. Ο ελληνικός λαός κατάλαβε πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα όχι μόνο για τον βαθμό υποτέλειας της κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά και για την ανικανότητά της. 

Δεν θα παίξει, λοιπόν, ο ελληνικός λαός το παιχνίδι της μπαρούφας του success story του ετοιμόρροπου Σαμαρά, ο οποίος μετά το φιάσκο με την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ πετά στον δρόμο με το "έτσι θέλω" 3.000 οικογένειες και φιμώνει τη δημόσια τηλεόραση.

Ο πολιτικός του χρόνος τελείωσε. Ας το καταλάβει. Όσο παραμένει στην πρωθυπουργία βάζει τη χώρα σε περιπέτειες. Δεν θα πληρώσει η χώρα την εμμονή του να παραμείνει στην εξουσία επειδή για δύο δεκαετίες είχε μείνει στο περιθώριο της πολιτικής, ούτε βέβαια τις διαβεβαιώσεις που έχει δώσει στους δανειστές. Έχει περιθωριοποιήσει την Ελλάδα στη διεθνή σκηνή και τον έχουν αδειάσει ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, αλλά και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.


Το καλοκαίρι του 2012 με την στήριξη των συμφερόντων εξελέγη πρωθυπουργός και από εκεί και πέρα εφάρμοσε την πιο εγκληματική πολιτική σε βάρος του ελληνικού λαού, η οποία έχει εφαρμοστεί εδώ και δεκαετίες. 

Χιλιάδες λουκέτα σε επιχειρήσεις, πρωτοφανές κύμα αστυνομικής βίας και κρατικής καταστολής, καταστροφή του περιβάλλοντος, χιλιάδες αυτοκτονίες, θάνατοι από το κρύο, απολύσεις, μειώσεις μισθών και συντάξεων, καταστροφική στρατηγική στα εθνικά θέματα (σε αυτό έχει παράδοση ο Σαμαράς) χαρακτηρίζουν την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από τον Σαμαρά.

Φτάνει πια.
Periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια: