Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Μαραθόκαμπος Σάμου: Υιοθετήθηκαν άρτιες και ορθολογικές προτάσεις για το Τουρισμό


Τόσο η επιτυχημένη διοργάνωση, όσο και η ποιότητα της ενημέρωσης για τα θέματα του Τουρισμού που απασχολούν την νησιωτική μας περιοχή, ήταν βέβαιη! 

Στον Όρμο Μαραθοκάμπου, ο κόσμος παρευρέθηκε αγκαλιάζοντας την εκδήλωση, όπου οι βουλευτές Σάμου, Αγνή Καλογερή και Ηρακλείου, Μιχάλης Κριτσωτάκης, μαζίμε την Ν. Ε. Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν την τοπική κοινωνία για τις εποικοδομητικές προτάσεις Τουρισμού που αναπτύσσει η αξιωματική αντιπολίτευση, προς την κατεύθυνση της ποσοτικής και ποιοτικής αναβάθμισης, του πολύ σημαντικού αυτού τομέα της εθνικής μας Οικονομίας!

Είναι εξαιρετικά θετικό για την υπόθεση αυτή, ότι ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, άνθρωπος με πείρα στα τουριστικά, συντονίζει το Τμήμα Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, όπου μετέχει και ο γράφων. Εκεί, υιοθετήθηκαν άρτιες και ορθολογικές προτάσεις για την διαμόρφωση του προγράμματος κυβερνητικής πολιτικής για την τουριστική Ανάπτυξη της Ελλάδας! Ιδιαίτερα των Νησιών μας, ώστε να έχουμε Πρόοδο και Βελτίωση, με κοινωνική Προοπτική!!

ΑΛΕΞΙΟΣ ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: