Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Άρχισαν να μαζεύουν τα κυνηγετικά όπλα στη Σάμο και προχωρούν σε συλλήψεις ? Τι Φοβούνται ?


Ένας 68χρονος κι ένας 40χρονος συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου. 

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος και ενός 35χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, σε έρευνα στο σπίτι του 40χρονου βρέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα ιδιοκτησίας του 35χρονου και του 68χρονου, για τα οποία δεν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα για την ασφαλή φύλαξή τους, καθώς και 17 φυσίγγια διαφόρων τύπων. Τα όπλα αυτά, για ένα από τα οποία η άδεια κατοχής είχε λήξει, καθώς και 17 φυσίγγια διάφορων τύπων.

Τα όπλα αυτά, για ένα από τα οποία η άδεια κατοχής είχε λήξει, καθώς και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

Σχόλιο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ": Εύλογα είναι τα πολιτικά ερωτήματα που προκύπτουν, μετά την ανακοίνωση που εκδόθηκε  αλλά και την έρευνα που κάναμε, όπως:
  • Χωρίς να έχουμε την άποψη της μη εκτέλεσης των Νόμων διερωτόμαστε  γιατί τέτοια σπουδή της Αστυνομίας αυτή την περίοδο για ένα τέτοιο θέμα ?
  • Μήπως η αμέλεια για ανανέωση κάποιας άδειας αποτελεί τόσο σοβαρό αδίκημα που δικαιολογεί έλεγχο σε κατοικία και σύλληψη?
  • Μήπως αυτό το γεγονός είναι η αρχή για παραβιάσεις οικογενειακού ασύλου, υποχώρηση των δημοκρατικών ελευθεριών αλλά και των προσωπικών δεδομένων ?
  • Μήπως έχουν εντολή "άνωθεν" για γενικό αφοπλισμό, με διάφορα προσχήματα, φοβούμενοι το ενδεχόμενο ένοπλης εξέγερσης, όσο βαθαίνει η οικονομική κρίση και που ένεκα της  Κυβερνητικής πολιτικής  οδηγούνται καθημερινά περισσότεροι Ελληνες πολίτες πέρα από τα όρια της πτώχευσης ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: